Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Αγωνιστικά και μη παραλειπόμενα από την εκδρομή στην Κέρκυρα

Μπορεί το αποτέλεσμα που έφεραν πίσω με τις αποσκευές τους οι παίκτες της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, να μην ήταν θετικό, αλλά το ταξίδι στην Κέρκυρα άφησε σε όλους ευχάριστες εντυπώσεις, καθώς με αφορμή τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, τα μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων Έδεσσας και Γιαννιτσών είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την σκληρή πραγματικότητα. Το mi ta paratate ήταν στην Κέρκυρα και ο φωτογραφικός του φακός κατέγραψε πολλές λεπτομέρειες της εκδρομής.

Σε ύποπτους εν πλω εναγκαλισμούς με νεαρά κυρία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός γνωστό παίκτη της ομάδας, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι επρόκειτο για παλιά συμφοιτήτριά του…

Λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο για το γήπεδο, τον ύμνο της ομάδας στο πιάνο έπαιξε ο Giovanni Silva de Economista and Pianista, αλλά μάλλον η επιλογή αυτή δεν φάνηκε να φέρνει γούρι…

Γούρι δεν έφεραν τα πρώτα μαθήματα πιάνου ούτε στον Stafids, καθώς λίγο αργότερα στο γήπεδο άκουσε το κονσέρτο για πολυβόλα…

Ό,τι μπορούσε έκανε ως πρώτος προπονητής ο Kostiga, αφού έτρεξε, φώναξε, έβγαλε φωτογραφίες, αλλά όταν είδε ότι δεν γίνεται τίποτα, ένιψε τας χείρας του, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος..


Άργησε χαρακτηριστικά να βγάλει τη φόρμα του ο Ignasievic, για να περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα η ομάδα του να στερηθεί τουλάχιστον ένα γκολ για κάθε λεπτό συμμετοχής που θα είχε..

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Manuel, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ το οποίο το αφιέρωσε στην αρραβωνιαστικιά του επιδεικνύοντας τον αριθμό της φανέλας του, που είναι ίδιος με την μελλοντική ημερομηνία του γάμου τους…

Στην ψαροφαγία έπνιξαν τον πόνο τους αρκετά μέλη της ομάδας της Πέλλας και λόγω της μεγάλης στεναχώριας «δεν έμεινε ούτε λέπι»

Μύθος αποδείχτηκε η ιδιότητα "adults only" που έφερε το ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε η αποστολή της Πέλλας, καθώς ήταν πλυμμηρισμένο από ανήλικους μαθητές.

Με την απορία πόσο κοστίζει τελικά το εισιτήριο για την μετάβαση με το πλοίο, επιβατών και οχημάτων, έχουν μείνει όλοι όσοι πραγματοποίησαν το ταξίδι Ηγουμενίτσα-Κέκρυρα-Ηγουμενίτσα.

Ευχαριστήρια μηνύματα απέστειλαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, που συμμετείχε στην αποστολή της ομάδας και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας, προς τις συζύγους-συντρόφους των παικτών της ομάδας της Πέλλας. Πιο συγκεκριμένα «O ΠPOEΔPOΣ TOY ΔΣΓ KAI H OMAΔA TΩN ΔIKHΓOPΩN ΠEΛΛAΣ, EYXAPIΣTOYN ΘEPMA TIΣ ΣYZYΓOYΣ KAI TIΣ ΣYNTPOΦOYΣ TΩN EΔEΣΣAIΩN ΣYNAΔEΛΦΩN ΠOY TOYΣ ΣYMΠAPAΣTAΘHKAN KAI HPΘAN MAZIKA ΣTO ΓHΠEΔO.
ANTIΘETA ΓIA TIΣ ΣYZYΓOYΣ KAI ΣYNTPOΦOYΣ TΩN EK ΓIANNITΣΩN ΣYNAΔEΛΦΩN (ΠOY EKTOΣ EΛAXIΣTΩN EΞAIPEΣEΩN, EΛAMΨAN ΔIA THΣ AΠOYΣIAΣ TOYΣ AΠO TO ΓHΠEΔO), EΣTEIΛE EYXAPIΣTHPIO MHNYMA O ΠPOEΔPOΣ TOY EMΠOPIKOY ΣYΛΛOΓOY KEPKYPAΣ, PΩTΩNTAΣ ENAΓΩNIΩΣ ΠOTE ΘA ΞANAEPΘOYME KAI ΠPOΣΦEPONTAΣ EKΠTΩTIKA KOYΠONIA.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου