Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τα νέα από τον 8ο φιλικό αγώνα των Δικηγόρων Πέλλας με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Δροσερού. ΑΣΚΗΣΗ ΘΑΡΡΟΥΣ

Για προπόνηση πήγαν την Παρασκευή, 31-3-2017, στο γήπεδο το Δροσερού οι παίκτες της Pellalaw United, φιλικός αγώνας τους βγήκε, αφού οι παράγοντες της τοπικής ομάδας, ξέρουν πλέον ότι το απόγευμα της Παρασκευής θα τους βρουν στο γήπεδο. Το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει, καθώς ο Nectarinho, αρνούνταν να συμμετάσχει και εν τέλει δέχτηκε να το πράξει, αφού πρώτα έγινε έλεγχος διαβατηρίων, ζητήθηκε η συνδρομή δύο Εισαγγελέων και τοποθετήθηκαν βραχιολάκια ακινητοποίησης – παράλυσης σε όλους τους υπόπτους για διάπραξη αξιόποινων πράξεων. Αγωνιστικά η ομάδα της Pellalaw United αν και είχε στη σύνθεσή της τρεις παίκτες που τερματίζουν την έκτη δεκαετία της ζωής τους, στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο, έκλεισε όλους τους χώρους και προσπάθησε να αναπτυχθεί ορθολογικά, παίζοντας κάτω την μπάλα, δίχως να την σηκώνει χωρίς λόγο και αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 έπειτα από γκολ που δέχτηκε στην κόντρα, κατάφερε τελικά να γυρίσει το παιχνίδι και με την βοήθεια του φύλακα Άγγελού της, να ισοφαρίσει σε 2-2, το οποίο κρίνεται δίκαιο ως σκορ.

Αγωνιστικά και μη

Μορφή του αγώνα ο πάλαι ποτέ παίκτης, αρχηγός και προπονητής της ομάδας των Γιαννιτσών, ο αειθαλής Maurinho, που όσο και να άσπρισαν τα μαλλιά του, αυτός παραμένει μαύρος και νέος στην ψυχή, μαρκάροντας και τρέχοντας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Στη θέση του τελευταίου παίκτη δοκιμάστηκε ο Stafids, έτσι ώστε αν η ομάδα χρειαστεί να έχει παίκτη παραπάνω μέσα, να μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις ταυτόχρονα.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Giovani Silva de Economista, καθώς σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς θα χρειαστεί επέμβαση για να ξαναπαίξει .... πιάνο!!!






Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Angelinho (δεν αγωνίσθηκε, λόγω τραυματισμού. Βοήθησε όμως, όπως μπορούσε)
3) Maurinho
4) Nectarinho
5) Manuel
6) Pate
7) Patetsinez
8) Stafids
9) Tsobic
10) Hatzi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου