Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Δεκτή έγινε από την Επιτροπή ενστάσεων του 33ου ΠΠΠΔΣ, η (πρώτη από την έναρξη του πρωταθλήματος) ένσταση που υποβλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα του Δ.Σ. Βέροιας κατά του κύρους του αγώνα της με την ομάδα του Δ.Σ. Κοζάνης περί αντικανονικής συμμετοχής τριών παικτών εκ μέρους της ομάδας της Κοζάνης. Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής ενστάσεων αναφέρει τα εξής:

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 1

Στο Αγρίνιο σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 20.00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή ενστάσεων του 33ου ΠΠΠΔΣ, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου (Τερτσέτη και Πολυζωίδη αριθμός 1), αποτελούμενη από τους κκ Κοτρότσο Σπύρο, Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Αγρινίου, Πρόεδρο, Κωστακόπουλο Γεώργιο, Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Αγρινίου και Κτενά Ανδρέα, Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Λευκάδος, μέλη, για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο παρακάτω θέμα:
ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Φέρεται προς συζήτηση η από 27.3.2017 ένσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, κατά του κύρους του αγώνα στα πλαίσια του 33ου ΠΠΠΔΣ, με την αντίστοιχη ποδοσφαιρική ομάδα του δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης, που διεξήχθη την 26η Μαρτίου 2017, στο γήπεδο Σταυρού Ημαθίας, στην Βέροια.
Η ένσταση είναι εμπρόθεσμη, αφού υποβλήθηκε εντός δυο ημερών από την ημέρα τέλεσης του αγώνα, με συστημένη επιστολή στην Διοργανωτική Επιτροπή, που διαβίβασε αμελλητί αυτήν στην αρμόδια επιτροπή εντάσεων.
Σε κάθε περίπτωση η ένσταση περί αντικανονικής συμμετοχής τριών παικτών εκ μέρους της ομάδας της Κοζάνης, υποβλήθηκε δεόντως και προσηκόντως από τον αρχηγό της ομάδας της Βέροιας, αν και δεν είναι αναγκαίο τούτο, σύμφωνα με τον κανονισμό του πρωταθλήματος, στο διαιτητή του αγώνα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
Η ενιστάμενη ποδοσφαιρική ομάδα υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα πέραν από τη δήλωση πλειόνων του νόμιμου ορίου ποδοσφαιριστών με την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου στο ΦΑ, συνέβη και η ταυτόχρονη συμμετοχή τους με την παρουσία τους εντός του αγωνιστικού χώρου στο β΄ ημίχρονο του αγώνα, ήτοι των ποδοσφαιριστών: α. Τσομπανίδη Ιωάννη με αριθμό φανέλας 1, β. Κωνσταντινίδη Ευσταθίου, με αριθμό φανέλας 10 και γ. Κακουλίδη Δημητρίου, με αριθμό φανέλας 18, γεγονός που συνιστά παράβαση του άρθρου 4, σε συνδυασμό με το άρθρο 22 παρ. 1 και 7 του κανονισμού πρωταθλήματος.
Από την έρευνα των στοιχείων, που μας εφοδίασε η Οργανωτική επιτροπή, προέκυψε ότι στο ΦΑ για την εν λόγω αναμέτρηση η ποδοσφαιρική ομάδα του δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης, δήλωσε παραπάνω αριθμό ποδοσφαιριστών από την κατηγορία των επιτρεπομένων του άρθρου 4 παράγραφος 4 του κανονισμού πρωταθλήματος (τρείς αντί για δύο), ήτοι αυτών που απασχολούνται με μόνιμη σχέση δημοσίου δικαίου με το δημόσιο και τα ΝΠΔΔ και δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και που έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, ήτοι των ποδοσφαιριστών: α. Τσομπανίδη Ιωάννη, β. Κωνσταντινίδη Ευστάθιου και γ. Κακουλίδη Δημήτριου.
Μάλιστα η ομάδα της Κοζάνης προέβη πέραν της αντικανονικής δήλωσης των ως άνω ποδοσφαιριστών και σε χρησιμοποίηση αυτών.
Κατόπιν των ανωτέρω, η Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει και κάνει δεκτή την ανωτέρω ένταση, κατακυρώνοντας τον αγώνα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας δηλαδή αυτής του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας με τέρματα 2-0 υπέρ αυτής και σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 20 του ισχύοντος κανονισμού πρωταθλήματος από την αντίπαλη ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης αφαιρείται ένας (1) βαθμός.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ


ΤΑ ΜΕΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΤΕΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου