Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Από το χόρτο... στο παρκέ

Μετά το πέρας των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων της Pellalaw United, ήρθε η ώρα η ομάδα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην καλαθόσφαιρα. Έτσι το Σάββατο, 27-5-2017, άφησε τα καταπράσινα ποδοσφαιρικά λιβάδια και μπήκε στο παρκέ του Δ.Α.Κ. Έδεσσας, συμμετέχοντας στο 10ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά «ΕΘΙΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ», που συνδιοργανώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή από την Π.Ε. Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου). Το Σαββατοκύριακο υπήρχαν στο πρόγραμμα για την Pellalaw United δύο αγώνες και επειδή η ομάδα απαρτίζεται από μη επαγγελματίες παίκτες που έχουν οικογένειες και κοινωνικές υποχρεώσεις, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, που το πρώτο έπαιξε το Σάββατο και το δεύτερο την Κυριακή.
Το Σάββατο το πρώτο γκρουπ απέναντι στο άτι «ΠΗΓΑΣΟΣ» του αποστάτη Kontakov κατάφερε έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα να πάρει τη νίκη στην παράταση με σκορ 63-62, έχοντας ως μαέστρο τον Giades και ως πρώτα βιολιά τους Paskual και Stojan.
Παρόντες το Σάββατο ήταν οι:Giourov, Giades, Manoto Kanaki, Giovanni Silva de Economista, Paskuale, Stojan και Hatzi. Ενώ οι Pate και Nectarinho ενίσχυσαν την ομάδα ψυχολογικά με την παρουσία τους στο πάγκο και την κερκίδα.

Την Κυριακή όμως το δεύτερο γκρουπ αντιμετωπίζοντας μια πιο ισχυρή ομάδα και δη την κάτοχο του τίτλου του περσινού τουρνουά, τους ροκάδες του 84, δεν κατάφερε να «ροκάρει» και υπέστη βαριά ήττα με 71-49.
Παρόντες την Κυριακή ήταν οι: Enwsitic, Giovanni Silva de Economista, Manuel, Paskuale, Stojan και Sailor. Ενώ και πάλι οι Pate και Nectarinho ήταν αυτοί που ενίσχυσαν την ομάδα ψυχολογικά με την παρουσία τους στο πάγκο και την κερκίδα.

Ο επόμενος αγώνας είναι την Τετάρτη, 31-5-2017 με αντίπαλο την ομάδα «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ», η οποία σε αντίφαση με το όνομα της φέρεται να έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεσή της.



1 σχόλιο: