Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Τα νέα από τον 8ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Δεν τα κατάφερε ούτε την τρίτη φορά φέτος η Pellalaw United απέναντι στον Αριστοτέλη και στον αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή, 12-5-2017, στο γήπεδο Ριζαρίου Έδεσσας, υπέστη ακόμη μία ήττα με σκορ 0-2. Αυτή τη φορά το πλάνο της ομάδας ήταν να θωρακίσει τα μετόπισθεν και να χτυπήσει στην αντεπίθεση, αλλά δυστυχώς ο παίκτης που θωράκισε τα μετόπισθεν, ήταν κι αυτός που έλειπε από μπροστά για να χτυπήσει στην αντεπίθεση!!! Έτσι σ’ όλο το 1ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, κυπελλούχοι Ελλάδας 2017, είχαν μια άκαρπη κατοχή μπάλας δίχως ν’ απειλήσουν την εστία του Stafids, ενώ και οι γηπεδούχοι δύσκολα πλησίαζαν την αντίπαλη περιοχή. Βέβαια θα μπορούσαν να προηγηθούν αν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειχνε το σημείο του πέναλτυ σε άτσαλο μαρκάρισμα του Δόση επάνω στον Kontakov, αλλά φέτος με την γκαντεμιά που δέρνει την Pellalaw United ούτε οι διαιτητές της τοπικής ένωσης δεν της δίνουν κάτι…. Σαν να μην έφτανε αυτό στο τελευταίο δίλεπτο του α΄ ημιχρόνου (43΄ και 44΄) στις δύο μοναδικές ολιγωρίες της αμυντικής της λειτουργίας, δέχτηκε ισάριθμα γκολ, ένα με τον Καρατζιοβαλη, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την απουσία αντιπάλων χαφ, ξεκίνησε περίπου από το κέντρο και διασχίζοντας ανενόχλητος μια απόσταση περίπου είκοσι μέτρων, με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ κι ένα με τον Κοκκινίδη, που σχεδόν αμέσως στην επόμενη φάση από το πρώτο γκολ, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες που έγιναν μέσα στην περιοχή και την ασθενή απόκρουση του Stafids και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο β΄ ημίχρονο η καλή αμυντική λειτουργία των δύο ομάδων δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες φάσεις στις δύο εστίες και το παιχνίδι έληξε με σκορ 0-2.

Αγωνιστικά και μη

Άριστο και υποδειγματικό ήταν το κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πριν και μετά από αυτόν, μεταξύ των παικτών και των παραγόντων των δύο ομάδων και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρξε ούτε μία αψιμαχία.

Από το supermarket πήραν τον Markulic οι συμπαίκτες του και τον έφεραν στο γήπεδο!! Εδώ τον βλέπουμε να διαμαρτύρεται στους Giades και Ντινόπουλο για το πόσο ακριβό έχει γίνει το καλάθι της νοικοκυράς …

Μιλώντας για supermarket ο Δ.Σ. Έδεσσας εξασφάλισε σημαντική χορηγία από γνωστή αλυσίδα, που προμήθευσε με σάκους τους παίκτες του.

Στα θετικά του παιχνιδιού για την Pellalaw United η επανεμφανιση του Sailor μετά από δύο χρονια απουσίας..



Παρόντες ήταν

1) Enwsitic
2) Giades
3) Manoto Kanaki (δεν αγωνίσθηκε)
4) Kontakov
5) Milcic (δεν αγωνίσθηκε)
6) Markoulic
7) Ignasievic (δεν αγωνίσθηκε)
8) Ze Elias (δεν αγωνίσθηκε)
9) Nectarinho
10) Manuel
11) Paksuale (δεν αγωνίσθηκε)
12) Pate
13) Patetsinez
14) Stafids
15) Stojan (δεν αγωνίσθηκε)
16) Tsobic
17) Sailor (αγωνίσθηκε ως αλλαγή)
18) Hatzi
19) Coach CC

2 σχόλια:

  1. Τυχεροί ήταν φέτος, αν παίζαμε 4η φορά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δεσποτό στη πρώτη φωτό με την ενδεκάδα, μήπως "σφίγγεται" λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή