Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τα νέα από τον 7ο επίσημο αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Λάρισας

Με διαφορετικούς στόχους μπήκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου Γιαννιτσών οι παίκτες της Pellalaw United και αντίπαλοί τους του Δ.Σ. Λάρισας, το Σάββατο, 6-5-2017, καθώς οι μεν γηπεδούχοι ήθελαν το τρίποντο της νίκης για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, οι δε φιλοξενούμενοι τον πόντο της ισοπαλίας για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στην τελική φάση. Με δεδομένους αυτούς τους στόχους, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (καθώς ο γράφων ήταν απών) η ομάδα της Λάρισας πέρασε λίγες φορές το κέντρο του γηπέδου και δεν πάτησε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ενώ από την άλλη η ομάδα της Πέλλας, ήταν σαφώς πιο επιθετική, αλλά μάλλον δεν ήξερε πώς να πετύχει γκολ. Όμως και πάλι η τύχη της γύρισε την πλάτη φέτος κι έτσι έχασε ένα ακόμη παιχνίδι στο τέλος (90΄+) με τον Αντωνίου να σκοράρει με σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, που ήταν και το μοναδικό που πήγε εντός της εστίας σε ολόκληρο τον αγώνα.

Αγωνιστικά και μη

Άφαντος για μια ακόμη φορά ο Zisic, έτσι ενώ δηλώθηκε από τον Coach CC για το αρχικό σχήμα, τελικά παρακολούθησε τον αγώνα μέσω …. δορυφόρου τραβώντας μάλιστα καταπληκτικές φωτογραφίες, με κάμερα υψηλής τεχνολογίας.

Μόνο όταν η ομάδα της Pellalaw United αγωνίζεται στα Γιαννιτσά εμφανίζεται πλέον ο Markulic, γνωστός και ως Βασιλιάς του Καρτέλ της Μπυροϊνης, καθώς η τρίμηνη εργασιακή του εμπειρία στην πόλη, του δίδαξε ότι θα βρει άφθονη και καλή μπύρα, όπου κι αν πάει…

Απογοητευμένος και διχασμένος ταυτόχρονα εμφανίσθηκε στο γήπεδο ο Nectarinho, καθώς δεν ήξερε ποια πλευρά της άμυνας να διαλέξει για να παίξει, ενώ το κόλπο με την αγορά μπάλας, μάλλον δεν έπιασε…

Παρά την ήττα το θετικό συμπέρασμα που βγαίνει από τον αγώνα είναι ότι ο γράφων δεν είναι ο γκαντέμης της υπόθεσης κι έτσι δεν θα τηρήσει την υπόσχεσή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ν’ αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρόντες ήταν

1) Giades
2) Manoto Kanaki (μπήκε ως αλλαγή)
3) Angelinho
4) Kontakov
5) Markoulic
6) Ignasievic (μπήκε ως αλλαγή)
7) Giovanni Silva de Economista (δεν αγωνίσθηκε)
8) Ze Elias (δεν αγωνίσθηκε)
9) Nectarinho
10) Manuel
11) Paskuale
12) Pate
13) Patetsinez
14) Stafids (δεν αγωνίσθηκε)
15) Stojan
16) Tsobic
17) Sailor (δεν αγωνίσθηκε)
18) Paltetsanakis (δεν αγωνίσθηκε)
19) Coach CC



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου