Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Τα νέα από το τουρνουά μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων της NOMOS BC (ανανεώθηκε με νέες φωτογραφίες)

Η απώλεια του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και ιδίως ο τρόπος που χάθηκε ο στόχος αυτός, πείσμωσε τους αθλητές του Δικαιόπολι και στο τουρνουά μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων της NOMOS BC, που διεξήχθη το Σάββατο, 19-12-2015 «σήκωσαν» την πρώτη κούπα για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, καθώς στα δύο παιχνίδια (ημίχρονα) που έδωσαν, πέτυχαν ισάριθμες νίκες επί της Θέμιδος και της NOMOS BC. Τις ίδιες νίκες είχε και ο πρωταθλητής Αριστοτέλης, αλλά με μικρότερη διαφορά πόντων, οπότε κατέκτησε τη δεύτερη θέση!!!

Αγωνιστικά και μη

Πολύ καλή απόδοση (τηρουμένων των αναλογιών) είχαν όλοι οι παίκτες των Γιαννιτσών, ενώ όλοι μπήκαν και στον πίνακα των scorers. Αυτός όμως που προβλημάτισε με την απόδοσή του, ήταν ο Paskuale, αφού ήταν φανερά επηρεασμένος από τα 5ευρα, που είχαν επάνω τους τυπωμένο το πρόσωπό του (υδατογράφημα) και τα κουνούσαν επιδεικτικά οι οπαδοί και οι παίκτες της NOMOS BC!!!

Με τον καλύτερο τρόπο κάλυψε το κενό στη θέση «5» το νέο ταλέντο του Δικαιόπολι, Jo Charamis, δείχνοντας ότι θ’ αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας.

«Χύθηκε αίμα» στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Μπορεί στο γήπεδο να μην «μάτωσε» ο Paltetsanakis, αλλά όταν βγήκε στο δρόμο, για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου, δέχτηκε αναίτια επίθεση από διερχόμενο κολωνάκι!!!

Παγωτάκι του τάξανε του Giades, προκειμένου να συμμετέχει στην ομάδα καλαθοσφαίρισης και δεν βγήκε χαμένος..

Μετά την κατάκτηση του τροπαίου, οι παίκτες του Δικαιόπολι, έγιναν δεκτοί από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τους δώσει τα συγχαρητήρια του!!

Ευχάριστα ήταν όμως και τα νέα για την ομάδα ποδοσφαίρου, αφού στο περιθώριο της μπασκετικής αγωνιστικής δράσης, πραγματοποιήθηκαν διερευνητικές επαφές για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι οποίες είχαν επιτυχές αποτέλεσμα, αφού ο Polis, παλιός μεγάλος άσσος της ΕΠΣ Γρεβενών και νυν δικηγόρος Θεσσαλονίκης και ο Papakar, παλιός άσσος των παιδικών κατηγοριών της ΕΠΣ Πέλλας και νέος ασκούμενος δικηγόρος Γιαννιτσών, είπαν καταρχήν το ΝΑΙ και αναμένεται να ενισχύσουν την ποδοσφαιρική ομάδα στη δύσκολη φετινή χρονιά.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό για το τουρνουά στο συγγενές ιστολόγιο της (ξ)αδελφης NOMOS BC
http://nomosbc.blogspot.gr/

Παρόντες ήταν:

1. Babinho
2. Giades
3. Paskuale
4. Manuel
5. Sailor
6. Paltetsanakis
7. Jo Charamis
8. Hatzi (ως coach)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου