Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Τα νέα από τον 2ο φιλικό αγώνα του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016, με αντίπαλο τον «Σ.Φ. ΠΑΟΚ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ»

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2015 o Δικαιόπολις, αφού την Τετάρτη, 23-12-2015 κέρδισε στον δεύτερο φιλικό αγώνα του για την περίοδο 2015-2016, την ομάδα του «Σ.Φ. ΠΑΟΚ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ». Αν και το παιχνίδι δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, δεδομένου ότι η ομάδα είχε πολλές ελλείψεις, αφού αρκετοί βασικοί παίκτες είχαν δικαιολογημένα κωλύματα ή αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού, εντούτοις φάνηκε ότι φέτος ο Δικαιόπολις θα είναι άλλη ομάδα, με μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο αγώνας ξεκίνησε με τα «παοκτσάκια» του Kostiga (για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ο τεχνικός ηγέτης του «Πατριαρχείου») να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενοι την ανομοιογένεια, που είχε ο Δικαιόπολις, λόγω των πολλών νέων παικτών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να κρατήσουν έστω και για λίγο τη μπάλα. Έτσι μάλλον φυσιολογικά έγινε το 1-0 με τον παίκτη του Πατριαρχείου να νικάει σε τετ α τετ την Tsaftarina!! Στη συνέχεια ο Δικαιόπολις πήρε μέτρα στο γήπεδο κι έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία, ο Angelinho πλάσαρε αριστοτεχνικά ισοφαρίζοντας σε 1-1 και με το σκορ αυτό πήγαν οι ομάδες στ’ αποδυτήρια. Στην επανάληψη με την είσοδο του πολύ ορεξάτου Kill Bill, ως δεύτερου επιθετικού και την προώθηση της Tsaftarina στο κέντρο, η ομάδα έγινε πιο επιθετική, αλλά βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ έπειτα από ένα γκολ δώρο του Coach CC (υπηρεσιακού τερματοφύλακα στο β΄ ημίχρονο), ο οποίος έχοντας στο μυαλό του να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, άφησε την εστία του στο …… έλεος του Θεού. Όμως οι παίκτες του Δικαιόπολι δεν το έβαλαν κάτω και αφού ισοφάρισαν και πάλι, με τον Angelinho, ο οποίος βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση, πήραν τελικά τη νίκη με σκορ 2-3, με ωραία κεφαλιά του Pantelic, έπειτα από συστημένη σέντρα του Angelinho, ο οποίος κέρδισε έτσι και τον τίτλο του MVP.

Αγωνιστικά και μη

Φαίνεται ότι έχει εξαντλήσει όλους τους τρόπους ο Paltetsanakis για να εξηγήσει στον Coach CC ότι η φυσική του θέση είναι στην επίθεση. Αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 9, επιδεικνύοντάς την συνεχώς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν από αριστερά στα μπακ, να περάσει στα δεξιά!!

Έστειλε πολύ κόσμο στον κουβά ο El Presidente, αφού όσοι πόνταραν ότι για μια ακόμη φορά θα φανεί αναξιόπιστος στις υποσχέσεις του, περί έλευσης στο γήπεδο, διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Και «τα σπόρια έκοψε στη μέση» ο διαιτητής του αγώνα, θέλοντας να μην αφήσει κανένα παραπονεμένο αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Σαν τα μάτια του, προσέχει τους παίκτες του, ο Coach CC και μετά το παιχνίδι τους έβαλε όλους υποχρεωτικά να κάνουν ένα 10λεπτο διατάσεις, για ν’ αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς.

Στον «Κοκκινόμαυρο Φάρο» αφιέρωσαν τη νίκη τους οι παίκτες του Δικαιόπολι, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πιστούς οπαδούς τους, που ταξίδεψαν μέχρι τον Πλατανότοπο για να τους ενισχύσουν.






Παρόντες ήταν:

1. Angelinho
2. Kostiga (έπαιξε με τους αντιπάλους)
3. Kill Bill
4. Tsobic
5. Paskuale (ως θεατής)
6. Manuel
7. Sailor (ως παρατηρητής πάγκου)
8. Paltetsanakis
9. Hatzi (ως διαιτητής)
10. Pantelic
11. Pantelakic
12. Lukic
13. Tafta
14. Tsaftarina
15. Chris
16. Makis
17. Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου