Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τα νέα από το στήσιμο του Δέντρου της Αγάπης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 4-12-2015 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η δράση αλληλεγγύης του Δικαιόπολη με το στήσιμο χριστουγεννιάτικου δέντρου από γάλατα μακράς διάρκειας. Ο αριθμός των κουτιών που συγκεντρώθηκαν ήταν περίπου 680 και την επόμενη ημέρα μαζί με τα τρόφιμα, που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο», στο «Γεύμα Αγάπης» του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, στο Ορφανοτροφείο και στον Ι.Ν. Αγίων Πέτρων και Παύλου.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέδραμαν και φέτος για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης. Όσοι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να το κάνουν, θα είμαστε και πάλι στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών στις 18-12-2015 στην «Παραμυθούπολη», συγκεντρώνοντας, γάλατα, τρόφιμα και φάρμακα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη και λόγω οικονομικής ανέχειας δεν δύνανται να τα προμηθευτούν.


"Μάγεψε μικρούς και μεγάλους με τις χορευτικές του κινήσεις ο Kostiga ¨κι "έκλεψε" την παράσταση από τον "Ξωτικούλη"






1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στα μέλη του Δικαιόπολη για την πρωτοβουλία του Δέντρου Αγάπης (για τέταρτη πλέον χρονιά). Πιστεύω ότι σε μεγάλο μέρος του κόσμου, ακόμη και σ' αυτούς που δεν έφεραν γάλατα στο στήσιμο του δέντρου, έχει αποτυπωθεί η δράση αυτή ως θεσμός μαζί με το άναμμα του δέντρου που κάνει κάθε χρόνο ο Δήμος Γιαννιτσών. Ελπίζω με την ίδια όρεξη να συνεχιστεί αυτή η δράση από τα μέλη του Δικαιόπολη και την επόμενη χρονιά.

    Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε στην Παραμυθούπολη στις 18.12.15 να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα γάλατα και τρόφιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή