Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Τα νέα από την 19η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές προκειμένου ν’ ανεύρουν αυτούς που ψήφισαν ΝΑΙ στη συνέλευση του Δικαιόπολι, για την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας στο 32ο ΠΠΠΔΣ, καθώς στην 19η προπόνησή της, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30-12-2015, ήτοι μόλις δεκαπέντε ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εμφανίσθηκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, μόλις τρεις παίκτες και ο προπονητής με τον γιό του!!!!! Αν μέσα σε αυτούς τους τρεις ήταν ο Paltetsanakis, η συνέχεια θα ήταν γνωστή αφού θα κατέληγαν σε κανένα τσιπουράδικο, όμως όσοι εμφανίσθηκαν είχαν σοβαρό σκοπό και το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Coach CC και παρά το κρύο και τους μόλις 4ο C, όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν μούσκεμα την φανέλα, με πολύ τρέξιμο και ασκήσεις με την μπάλα. Στο οικογενειακό μονό, η "ομορφιά" επικράτησε κατά κράτος των "νιάτων", με το σαρωτικό 5-1.

Αγωνιστικά και μη

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, ούτε τέσσερα, αλλά πέντε γκολ πέτυχε ο Hatzi στο οικογενειακό μονό και δικαίως θα επανακτήσει το προσωνύμιο Hatzigoal.

Ένα τσουβάλι γκολ δέχτηκε η ομάδα του Angelinho, γι’ αυτό και ως αρχηγός της ομάδας του, υποχρεώθηκε από τον Coach CC να κάνει δέκα γύρους του γηπέδου κουβαλώντας το τσουβάλι με τα γκολ.

Η λειψανδρία που υπήρχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις δεν δημιούργησε πρόβλημα μόνο στην αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας, αλλά και στην κατανάλωση των γλυκών του Chris, καθώς προκειμένου να τελειώσουν μέχρι και ο Kill Bill αναγκάστηκε να φάει και δεύτερο κατά παράβαση του διαιτολογίου του.





Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Angelinho
2. Kill Bill
3. Hatzi
4. Coach CC
5. Parinho


Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τρίτη, 5-1-2016 και η μεθεπόμενη την Πέμπτη 7-1-2016.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

1 σχόλιο:

  1. Χμμμ... Μάλλον θα ήταν λανθασμένη η επιλογή για προπόνηση την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς. Δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι παίκτες διψάνε για μπάλα... (αλλά μετά τις γιορτές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή