Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Τα νέα από τη γενική συνέλευση των αθλητών (ποδοσφαίρου και μπάσκετ) του Δικαιόπολη

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των αθλητών (ποδοσφαίρου και μπάσκετ) του Δικαιόπολη την Πέμπτη, 5-11-2015 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. Το τελευταίο διάστημα λόγω της αποχωρήσεως παικτών σε σχέση με την περσινή περίοδο υπήρξε έντονος προβληματισμός, κατά πόσο θα μπορούσε η ομάδα να συμμετέχει στα επερχόμενα δικηγορικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και στο νεοσύστατο θεσμό του κυπέλου στο ποδόσφαιρο. Τελικά έπειτα από έντονη διαβούλευση που συνοδεύτηκε από μεγάλες ποσότητες πίτσας και μπύρας αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι έπειτα από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο θεσμό του ποδοσφαιρικού δικηγορικού πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε η ομάδα του Δικαιόπολη να λείψει από το φετινό πρωτάθλημα και όσο για τη στελέχωση της ομάδας «ο Θεός είναι μεγάλος»!! Το ίδιο αποφασίσθηκε και για το κύπελο, αλλά και για το πρωτάθλημα μπάσκετ.

Παραλειπόμενα

Κάθε δυνατό μέσο μεταχειρίστηκαν οι υπέρμαχοι του «ΟΧΙ» στη διάλυση της ποδοσφαιρικής ομάδας, προκειμένου να πείσουν και τους αναποφάσιστους καλοφαγάδες.

Την πρόθεσή του να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος, λόγω οφειλών της ομάδας προς το πρόσωπό του, ανακοίνωσε ο Manuel και αμέσως στήθηκε επιτόπου έρανος για να καλυφθεί το ποσό, αλλά ο παίκτης έδειξε ότι είναι ανένδοτος και μάλλον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

1 σχόλιο:

  1. Μανουέλ, μακάρι ο λόγος να ειναι οτι κουραστηκες και να μην ειναι κατι αλλο. Αν και ο coach σου ειχε βρει νεα θεση για φέτος: Στον ασβεστη πανω να κλεινει μεσα με ταχυδυναμη και να σου κανει και γκολ, οχι μονο γιομα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή