Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ξεκινάει το Κύπελο Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας

Στις 27-29 Νοεμβρίου 2015 θα δοθεί η πρώτη σέντρα για το νεοσύστατο θεσμό του Κυπέλου Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 19-11-2015 και ώρα 14:00. Στην κληρωτίδα θα μπουν 32 ομάδες χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια σε ομάδες του Βορρά (Αλεξανδρούπολη, Αριστοτέλης, Αρμενόπουλος, Βέροια, Βόλος, Γιάννενα, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Καβάλα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Ξάνθη, Τρίκαλα) και του Νότου (Contra Legem, Αγρίνιο, Δημοσθένης, Δικηγόροι 14, Δράκων, Ηλεία, Ισοκράτης, Καλαμάτα, Νόμος, Πάτρα, Πειραιάς, Ρέθυμνο, Σόλων, Τρίπολη, Χαλκίδα, Χανιά). Στην φάση των 32 θα ισχύσει επιπλέον γεωγραφικός περιορισμός με βάση την χιλιομετρική απόσταση των εδρών των 2 αντιπάλων, με μέγιστη απόσταση τα 350 χιλιόμετρα, στην φάση των 16 θα ισχύσει μόνον ο διαχωρισμός σε Βορρά και Νότο, ενώ από την φάση των 8 και έπειτα δεν θα ισχύσει κανένας γεωγραφικός περιορισμός. Σημειώνεται ότι οι 2 αντίπαλοι δύνανται κατόπιν συνεννοήσεως να καθορίσουν για την τέλεση του παιχνιδιού οποιονδήποτε τόπο επιθυμούν στον ελλαδικό χώρο. Όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί-νοκ άουτ και λόγω της μεγάλης πίεσης του χρόνου, δεν θα δοθεί καμία αναβολή.
Χρέη οργανωτικής επιτροπής για τον θεσμό του Κυπέλλου θα αναλάβει τριμελής επιτροπή από την ομάδα του Αρμενόπουλου/Μέγα Αλέξανδρου.
Υπεύθυνη για την έκδοση δελτίων και για το θεσμό του κυπέλλου θα είναι η αρμόδια επιτροπή της ομάδας της Χαλκίδας.
Χρέη πειθαρχικής επιτροπής για τον θεσμό του Κυπέλλου θα αναλάβει η ήδη υπάρχουσα πειθαρχική επιτροπή του Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου