Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Τα νέα του 1ου φιλικού αγώνα του Δικαιόπολη για την περίοδο 2015-16, με αντίπαλο τον Ηρακλή Αγίου Λουκά

Την βοήθεια διεθνούς παίκτη, που έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, χρειάστηκε ο Ηρακλής Αγίου Λουκά, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την αρμάδα του Δικαιόπολη σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή, 20-11-2015 στο γήπεδο Αγίου Λουκά. Έπειτα από δύο μήνες μόνο με προπονήσεις, ήρθε η ώρα του πρώτου αγώνα, με τους παίκτες του Δικαιόπολη να μπαίνουν ορεξάτοι στο γήπεδο και να καταφέρνουν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας στο πρώτο τέταρτο τρία γκολ, το ένα (του Tsobic) πιο όμορφο από το άλλο, με σκόρερ τους Tsobic, Angelinho, Karatzoti. Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο διεθνής παίκτης των γηπεδούχων, ο οποίος βλέποντας την ομάδα της γενέτειράς του ν’ απειλείται με συντριβή, με προσωπικές του ενέργειες κατάφερε, με δύο γκολ και μία ασίστ, να πετύχει την ανατροπή ισοφαρίζοντας σε 3-3, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την ολική ανατροπή, αφού προηγήθηκαν με αυτογκόλ του πολύ καλού μέχρι εκείνη τη στιγμή, Kostiga, αλλά δεν το χάρηκαν πολύ καθώς ο Karatzoti σκόραρε εκ νέου κάνοντας το 4-4, σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το σφύριγμα της λήξης από τον άριστο Referee, Sailor.

Αγωνιστικά και μη

Παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος αγώνας για τον Δικαιόπολη, εντούτοις η ομάδα έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, με σημαντικότερο αυτό της βελτίωσης σε σχέση με πέρσι της επιθετικής ευστοχίας, με την επίτευξη των τεσσάρων (πέντε μαζί με αυτό του Kostiga) γκολ.

Πήραν φωτιά τα κάρβουνα μετά το παιχνίδι, καθώς όπως ήταν επόμενο ακολούθησε γεύμα σύσφιξης σχέσεων σε γνωστή σουβλακερί των Γιαννιτσών.








Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Karatzoti
4. Angelinho
5. Kostiga
6. Lukic
7. Stojan
8. Tsobic
9. Paltetsanakis
10. Hatzi
11. Coach CC
12. Jordan
13. Chris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου