Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τα νέα από την 9η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2015-2016

Παράταση της άδειάς του, κατά μία ημέρα, ζήτησε και πήρε ο Coach CC, καθώς οι σκέψεις που τον βασανίζουν είναι πολλές και ήθελε περισσότερο χρόνο για να τις επεξεργαστεί, Έτσι και η 9η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την περίοδο 2015-16, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30-10-2015, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου ήταν και πάλι «η χαρά του παιδιού». Το πρόγραμμα, γνωστό πλέον, περιλάμβανε τρέξιμο-ζέσταμα, αρκετό κορόιδο, ποδοβόλεϊ και οικογενειακό διπλό, στο οποίο οποίο οι «πολύχρωμοι» παίζοντας από τα πρώτα λεπτά καταιγιστικό ποδόσφαιρο σκόραραν κατά ριπάς, με τον Kostiga να είναι πραγματικά ασταμάτητος, αναγκάζοντας τον Alex, που είχε έρθει στο γήπεδο να τσιμπήσει κανένα σπόρι και τελικά τα παράτησε, για να καθίσει τερματοφύλακας, να βαρεθεί να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Με την είσοδο όμως του Dani(ka) στο παιχνίδι, οι «κόκκινοι» αναθάρρησαν κι άρχισαν να μειώνουν το σκορ, προς το τέλος όμως του παιχνιδιού οι προσπάθειες του μεγάλου σκόρερ ήταν απελπιστικά άστοχες, γεγονός που ώθησε του «πολύχρωμους» ν’ αναφωνήσουν «Gracias Dani», αν και στο τελευταίο λεπτό ο Paltetsanakis του έκλεψε τη δόξα, καθώς μ’ ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα πίσω προς την εστία του και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος!!!

Αγωνιστικά και μη


Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους περιμένουν οι παίκτες να ξεκινήσει η προπόνηση.

Τρεις τόνους ξύλα (και μάλιστα του γείτονα!!!) χρειάστηκε να κουβαλήσει ο Sailor, προκειμένου ν’ αδειάσει ο χώρος μπροστά από το γκαράζ του και να μπορέσει να έρθει στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη διάθεσή του να προπονηθεί. Μάλιστα η όρεξή του αυτή για μπάλα φάνηκε και στο γήπεδο, καθώς έδειξε να έχει ξεπεράσει τους πόνους που ένοιωθε στο πρόσφατα χειρουργημένο του γόνατο.

Αποκάλυψη στο ρόλο του αριστερού ακραίου ήταν ο Babinho και μάλλον τα ιδιαίτερα μαθήματα που παρακολουθεί στην Τούμπα από τον Rodrigues έπιασαν τόπο.

Τους τοίχους του γειτονικού παιδικού σταθμού επιχείρησαν να κατεδαφίσουν οι Danikas και Paltetsanakis με τα σουτ απελπισίας που πραγματοποίησαν.

Για να κοροϊδέψει τους Kostika και Danika, ήρθε ο Giades ήρθε στο γήπεδο, καθώς ο πρόσφατος τραυματισμός τον κράτησε εκτός προπόνησης και με την ευκαιρία έβγαλε και κάποιες τραγικές φωτογραφίες.





Παρόντες στην προπόνηση ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades (δεν προπονήθηκε)
4. Maurinho
5. Kamara
6. Angelinho
7. Kostiga
8. Kill Bill
9. Tsobic
10. Sailor
11. Paltetsanakis
12. Hatzi
13. Dani
14. Alex


Την Τετάρτη, 4-11-2015 έχει προγραμματισθεί φιλικός αγώνας, με τον Φίλιππο Πενταπλατάνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου