Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Το πρόγραμμα της αποστολής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του του Δ.Σ.Τρικάλων

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για διάκριση, θα αγωνισθεί το Σάββατο, 25-4-2015 και ώρα 14:00, η ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, κόντρα στην αντίστοιχη του Δ.Σ. Τρικάλων, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 31ου ΠΠΠΔΣ. Μόνο τη νίκη θέλουν όμως και οι Θεσσαλοί, καθώς με τους τρεις πόντους θα φτάσουν τους δεκατρείς και θα καπαρώσουν τουλάχιστον τη δεύτερη θέση στον Όμιλο, που υπό προυποθέσεις οδηγεί στα τελικά της Δράμας.
Με τον φόβο της χρεοκοπίας της χώρας να κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα, η Διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ξοδέψει και τα τελευταία αποθεματικά του ταμείου της, γι’ αυτό και οι καλοί παίκτες της ομάδας θα μετακινηθούν στα Τρίκαλα μία μέρα νωρίτερα, προκειμένου να συνηθίσουν τη διαφορά στο υψόμετρο, διαμένοντας σε γνωστό luxury hotel της περιοχής.
Οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο αυριανό παιχνίδι θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρασκευή, 24-4-2015

Προετοιμασία σάκου (Ενδυμασία αποστολής η νέα φόρμα της ομάδας και αγωνιστική στολή η μαύρη φανέλα, με το σιελ σορτς και τη σιελ κάλτσα, το αντιανεμικό, εσώρουχα, πετσέτες, παντόφλες κλπ).
Δείπνο (κρέας και ζυμαρικά χωρίς σάλτσες)

Σάββατο, 25-4-2015

Καλό πρωινό γεύμα (γάλα ή τσάι, αμύγδαλα, γκότζι μπέρι, μπανάνα, κέικ ή τυρόπιτα ή τοστ)
Διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα
Παρακολούθηση του αγώνα μπάσκετ Τρίκαλα – Άρηθ ή περιήγηση στην πόλη των Τρικάλων
Φιλοξενία από τους συναδέλφους.
Επιστροφή στα Γιαννιτσά των παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν και παραμονή των υπολοίπων για διανυκτέρευση.

Κυριακή, 26-4-2015

Επιστροφή και των υπολοίπων παικτών στα Γιαννιτσά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου