Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τα νέα από την 42η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Ούτε ο δυνατός Βαρδάρης δεν μπόρεσε ν’ αποτρέψει του παίκτες του Δικαιόπολη να προπονηθούν και στην 42η προπόνηση της ομάδας, για την περίοδο 2014-2015, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3-4-2015 στο γήπεδο της Πέλλας. έδειξαν απόλυτα έτοιμοι για την …… πρεμιέρα του 32ου ΠΠΠΔΣ, Μετά το «ξύρισμα» που υπέστησαν οι συμμετέχοντες παίκτες από το δυνατό αέρα, έπεισαν τη Διοίκηση της ομάδας ότι με τις παρούσες συνθήκες στο συγκεκριμένο γήπεδο (Πέλλας) μόνο χαρταετό μπορείς να πετάξεις και με αστραπιαίες κινήσεις κανονίστηκε ο αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων, να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών. Το πρόγραμμα της προπόνησης που εκπόνησε ο Coach CC περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις τακτικής, αλλά και έκρηξης, ενώ στο οικογενειακό διπλό οι δύο ομάδες έδειξαν να έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα κι έμειναν στο 0-0.

Αγωνιστικά και μη


Ειδικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση του παγωμένου αέρα φρόντισαν να έχουν μαζί τους οι παίκτες, με αυτό του Enwsitis να ξεχωρίζει ως το πιο καλόγουστο.




Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Kostiga και Stojan, οι οποίος το τελευταίο διάστημα, για αδιευκρίνιστους λόγους δεν συμμετείχαν, ενώ και ο Zahovic φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς.



Μεγάλη συμμετοχή (προς μεγάλη απογοήτευση του απόντα Paltetsanakis) είχε το γεύμα σύσφιξης που ακολούθησε, ενώ αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η συμπεριφορά του Tanalia, ο οποίος μη πιστεύοντας ότι απόντος του Paltetsanakis, μπορεί οι υπόλοιποι να συγκροτήσουν αξιόμαχη ομάδα για γεύμα σύσφιξης, φρόντισε να επισκεφθεί το ίδιο τσιπουράδικο δύο ώρες νωρίτερα με άλλη παρέα….

Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic

5. Kostiga
6. Manuel
7. Paskuale
8. Stojan
9. Sailor
10. Hatzi
11. Maurinho

11. Coach CC
13. Alex

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου