Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Τα νέα από την 44η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Ανανεωμένοι, φρέσκοι και …. καλοταϊσμένοι επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους οι παίκτες του Δικαιόπολη στην 44η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την περίοδο 2014-2015, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14-4-2015 στο γήπεδο της Νέας Τραπεζούντας. Παρά την σφοδρή αντιπολίτευση που άσκησε ο Manuel πριν από το Πάσχα, σχετικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας των ομάδων ποδοσφαίρου και καλαθόσφαιρας, έγινε δεκτή η πρόταση της Διοίκησης και οι παίκτες πάτησαν τελικά πρώτα χόρτο και ύστερα θα πατήσουν το παρκέ. Ο Coach CC παρά τις αντίθετες υποσχέσεις του, εκπόνησε ένα πρόγραμμα προπόνησης που περιλάμβανε μεν αρκετά παιχνίδια με τη μπάλα (αρκετά ήταν και με τα χέρια για να βοηθήσει και την ομάδα μπάσκετ), αλλά δεν λησμόνησε και τις αγαπημένες του ασκήσεις με ταχύτητες και ανοίγματα, που είχαν ως αποτέλεσμα κάποιοι να είναι έτοιμοι να ξεγεννήσουν το κατσικάκι που κρύβανε μέσα τους!!!

Αγωνιστικά και μη

Σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Hatzi φαίνεται να έχει ο Manuel και δεν έμεινε μόνο στην δριμεία κριτική για το πρόγραμμα προετοιμασίας, αλλά ξεπερνώντας κάθε όριο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κλώτσησε επανειλημμένα με δύναμη τη μπάλα στο πρόσωπό του συναθλητή του, προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες!!!

Με τον Stojan τα έβαλε ο Giades και δεν τον άφησε σε χλωρό κλαρί, αλλά παρολαυτά δεν έμεινε ικανοποιημένος, καθώς πλέον οι προπονήσεις χωρίς τον Kostiga δεν θα είναι ποτέ οι ίδιες με τις παλιότερες.

Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Maurinho
5. Lukic
6. Manuel
7. Stojan
8. Evangelinos
9. Sailor
10. Hatzi
11. Coach CC
12. Alex
13. Dani B

Η επόμενη προπόνηση ποδοσφαίρου θα γίνει την Παρασκευή, 17-4-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου