Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τα νέα από την 2η προπόνηση της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Με δύο προπονήσεις και έναν φιλικό αγώνα έκλεισε την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ του Δ.Σ. Γιαννιτσών και την Κυριακή, 19-4-2015 υποδέχεται την αντίστοιχη της Βέροιας στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαραζ για την πρόκριση στην τελική φάση της Χαλκιδικής. Αφιερωμένη στην τακτική ήταν η 2η προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16-4-2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, ενώ στο τέλος του προγράμματος ο Coach K έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να διαγωνισθούν ομαδικά στα σουτ.

Αγωνιστικά και μη

Τα «ψιλά γράμματα» του συμβολαίου του και τον ειδικό όρο που του επιτρέπει να παρίσταται μόνο σε δύο προπονήσεις την εβδομάδα επικαλέστηκε ο Manuel, προκειμένου να μη χάσει τη μεσημεριανή του σιέστα, κάνοντας έξαλλο τον Coach K, που σκέφτεται σοβαρά να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον κυριακάτικο αγώνα!!



Παρά τη μεγάλη κατανάλωση πρωτεϊνης την προηγούμενη ημέρα, αυτή τη φορά ο Giades εμφανίσθηκε στο γήπεδο αποδεικνύοντας ότι τα επτά (7) κιλά που έχει βάλει την εβδομάδα της Διακαινησίμου δεν έχουν επηρρεάσει καθόλου την απόδοσή του.







Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic
5. Paskuale
6. Stojan
7. Sailor
8. Hatzi
9. Coach K

2 σχόλια:

  1. Αγνός φίλος ομάδας17 Απριλίου 2015 στις 1:57 μ.μ.

    Αυτός με τα κόκκινα πίσω απ' τη γάστρα ο Giades είναι;
    Μάνα μου... Πως έγινε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιωμενες πληροφοριες θελουν τον Μανουελ να παιρνει (ας ειναι καλα ο αδερφος Στογιος) τα κλειδια απο το κλειστο κ να κανει ατομικες προπονησεις..τετοιος ζηλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή