Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Τα νέα από την 40η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε την Παρασκευή 27-3-2015 οδήγησε τους παίκτες Δικαιόπολη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου, όπου και πραγματοποιήθηκε η 40η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2014-2015, αλλά και ….. η 1η προπόνηση καλαθοσφαίρισης, μιας και οι αγώνες μπαράζ με την ομάδα της Βέροιας για την πρόκριση στην τελική φάση του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων πλησιάζουν. Όπως πάντα ευρηματικός ο Coach CC, κατάφερε να συνδυάσει τα δύο αθλήματα, εκπονώντας ένα πρόγραμμα με έμφαση στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και έκρηξης, ενώ στο οικογενειακό διπλό έβαλε τους παίκτες του να αμύνονται στο ποδόσφαιρο και να επιτίθενται στο μπάσκετ!!

Αγωνιστικά και μη

Μία φωτογραφική μηχανή polaroid χάρισε στον Kill Bill ο Giades, δίνοντάς του την ευκαιρία να απαθανατίζει τους συμπαίκτες του την ώρα που αμύνονται.



Τη νίκη με μία φάση πήραν οι «κίτρινοι» στο οικογενειακό διπλό, με τον Sailor να κάνει εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον Hatzi να πραγματοποιεί μαγικό control της μπάλας και με υπερέκταση των ποδιών του να την κατεβάζει στέλνοντάς την στην ανυπεράσπιστη εστία.




Λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης του Kostiga από τις προπονήσεις της ομάδας, τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο 52χρονος φορ φαίνεται ότι δεν μπορεί ν’ αποδεχθεί ότι μπήκε στο 53ο έτος της ηλικίας του και ταξιδεύει ντυμένος Άγιος Βασίλης σε χώρες που έχουν το παλιό ημερολόγιο. Έπειτα όμως από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης βρέθηκε τελικά και συμμετείχε στο γεύμα σύσφιξης που ακολούθησε της προπόνησης, έστω κι αν ήταν φαγωμένος.





Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Giades
3. Kill Bill
4. Manuel
5. Stojan
6. Sailor
7. Paltetsanakis
8. Hatzi
9. Coach CC

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 1-4-2015.

3 σχόλια:

  1. Που την βρηκες ρε την φωτο του Kostiga? Ολα τα λεφτα..χαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω φωτογραφικό αρχείο - φωτιά για όλους τους παίκτες, γι' αυτό καλά θα είναι να προσέχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπογραφή Πρίφτης31 Μαρτίου 2015 στις 12:10 μ.μ.

    Αρχεία "φωτιά" φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή