Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα νέα από την 33η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Σε χαμηλούς ρυθμούς και με αρκετό κέφι κινήθηκαν οι παίκτες του Δικαιόπολη στην 33η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για την περίοδο 2014-2015, που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, 4-3-2015, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, καθώς ο Coach CC, μάλλον θέλησε να τους αποφορτίσει μετά την υπερπροσπάθεια του Σαββάτου. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις τεχνικής, ενώ στο οικογενειακό διπλό οι «κίτρινοι» ανώτεροι ποιοτικά, έκαμψαν εύκολα την αντίσταση των «πολύχρωμων».

Αγωνιστικά και μη

Με την επίδειξη των «γρατζουνιών» που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Αριστοτέλη o Sailor, έπεισε τον Coach CC ν’ ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Το βαρύ πρωινό που έφαγε πριν από την προπόνηση επικαλέστηκε ο Giades, για να μην ολοκληρώσει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Εκτός από «Παρατηρητής» αγώνων είναι και «Παρατηρητής» προπονήσεων ο Tsobic, καθώς για μια ακόμη φορά έδωσε το παρόν, αν και λόγω του τραυματισμού του δεν είναι σε θέση ακόμη ν’ αγωνιστεί.

Συμπεριφορά βεντέτας επιδεικνύει ο Stojan, μετά και τα καλά λόγια που άκουσε περί καλής διαχείρισης της «καυτής πατάτας» και δήλωσε ότι προπόνηση θα κάνει ξανά όταν θα «ανθίσουν τα κλαδιά και βγάλει η γης χορτάρι».

Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Giades
3. Zahovic
4. Maurinho
5. Kill Bill
6. Lazo
7. Tsobic (δεν προπονήθηκε)
8. Anadam
9. Manuel
10. Paskuale
11. Stojan (δεν προπονήθηκε λόγω εγκαύματος από την "καυτή πατάτα")
12. Sailor
13. Paltetsanakis
14. Hatzi
15. Coach CC
16. Alex
17. Chris

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 6-3-2015 σε γήπεδο και ώρα (3 ή 5:30μμ)) που θα ανακοινωθεί εκείνη την ημέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου