Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τα νέα από τον 2ο επίσημο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο τον Αριστοτέλη του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης

Σε κακό δαίμονα του Αριστοτέλη τείνει να εξελιχθεί ο Δικαιόπολις, αφού μετά τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα του περσινού πρωταθλήματος, φέτος κατάφερε να αποσπάσει μια παλικαρίσια ισοπαλία στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο, 28-2-2015, στο γήπεδο του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη. Στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και γκολ, με τον Αριστοτέλη από την μία, ως γηπεδούχο και ποιοτικά ανώτερη ομάδα, να έχει σαφώς την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς να θέλει να ρισκάρει και από την άλλη την ομάδα των Γιαννιτσών να έχει κλείσει όλους τους χώρους, κάνοντας αμυντικά ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, χωρίς όμως να βγαίνει από το καβούκι της. Στο β΄ ημίχρονο ο Αριστοτέλης έκανε σταδιακά πέντε αλλαγές βάζοντας φρέσκους και …. ενδεκαδάτους παίκτες και άρχισε να πιέζει ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους, καταφέρνοντας λίγο μετά τα μισά του β΄ ημιχρόνου να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, το οποίο όμως δεν το χάρηκε πολύ, καθώς ο Karatzoti, που κι αυτός τείνει να γίνει δήμιος του Αριστοτέλη έπειτα από ωραία συνεργασία και εξαιρετική εκτέλεση έκανε το 1-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά την ασφυκτική πίεση, που άσκησαν οι γηπεδούχοι, επιτιθέμενοι με όλους σχεδόν τους παίκτες τους.

Αγωνιστικά και μη

Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που η αναχώρηση της αποστολής για εκτός έδρας αγώνα γινόταν μιάμιση ώρα μετά την προγραμματισμένη.



Τζάμπα βίδωνε και ξεβίδωνε τις τάπες του ο Stojan, καθώς το γήπεδο ήταν προέκταση της αμμουδιάς και παρά τον άσχημο καιρό των προηγούμενων ημερών είχε ελάχιστη λάσπη.


Το τέλειο άγγιξαν οι παίκτες του Δικαιόπολη στην αμυντική λειτουργία και στην αλληλοκάλυψη και σύμφωνα με τις οδηγίες του Coach CC έστησαν ένα αδιαπέραστο τείχος στις επιθέσεις του Αριστοτέλη. Δεν έγινε το ίδιο όμως και στο επιθετικό κομμάτι, με την απόδοση των παικτών στον τομέα αυτό να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα.


Ηρωική μορφή o Sailor, ξεκίνησε τον αγώνα με …. κομάρες και χάπια, τα έδωσε όλα όμως, ακόμη κι όταν προς το τέλος του παιχνιδιού έμεινε τελείως από ενέργεια και ζητούσε ξαπλωμένος απεγνωσμένα να γίνει αλλαγή, χωρίς όμως να υπάρχουν παίκτες για να τον αλλάξουν.



Στο βαρύ πρωινό που έφαγε πριν από τον αγώνα απέδωσε την μέτρια απόδοσή του ο Giades, δυστυχώς όμως γι’ αυτόν οι υποψίες όλων ότι για μια ακόμη φορά κόντρα στην παλιά του αγάπη κινήθηκε σε ρηχά νερά οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό του με τον Αριστοτέλη, ενισχύθηκαν από τα σχόλια του πάγκου των γηπεδούχων περί καταθέσεως χρηματικού ποσού με κωδικό τη λέξη «μπανάνα»



Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία των γηπεδούχων, καθώς εκτός από τα καθιερωμένα, πρόσφεραν επιπλέον, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού και αναμνηστικά δώρα σε όλους τους παίκτες των Γιαννιτσών, δυστυχώς όμως γι’ αυτούς το καλύτερο το άφησαν για μετά το ματς, ενώ αν το έδιναν κι αυτό στην αρχή θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον την μειωμένη απόδοση του Hatzi.




Παρόντες ήταν:

Enwsitis (έγινε αλλαγή στο 80΄)
Giades
Zahovic (έγινε αλλαγή στο 75΄)
Karatzoti
Kostiga
Lazo (μπήκε ως αλλαγή στο 75΄)
Lukic
Anadam (δεν αγωνίσθηκε, λόγω τραυματισμού)
Manuel
Paskuale (μπήκε ως αλλαγή στο 80΄)
Stojan
Tsobic (δεν αγωνίσθηκε, λόγω τραυματισμού)
Sailor
Paltetsanakis
Hatzi
Coach CC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου