Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τα νέα από την 36η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Η βάσιμη πιθανότητα (σχεδόν βεβαιότητα) της αναβολής του αγώνα του στην Ξάνθη, επέτρεψε στον Coach CC να καταρτίσει στην 36η προπόνηση της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2014-2015, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 10-3-2015, στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου, ένα πρόγραμμα πιο βαρύ από αυτό που θα έκανε αν ακολουθούσε το Σαββατοκύριακο αγώνας. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλά σπριντ και ασκήσεις τεχνικής (κοντρόλ, πάσα και σουτ). Στο οικογενειακό διπλό οι «κίτρινοι» άντεξαν όσο ήταν το σκορ στο 0-0 (δηλαδή στα πέντε πρώτα λεπτά) και στη συνέχεια παραδόθηκαν στις «άγριες ορέξεις» των «πολύχρωμων», με τον επανεμφανισθέντα Dani ν’ ανοίγει το σκορ με πολύ όμορφο γκολ, δείχνοντας τον δρόμο για μια άνετη νίκη.

Αγωνιστικά και μη


Χολωμένος φαίνεται να είναι ο Coach CC με την στάση του Stojan, καθώς αν και τον στήριξε και τον παινεύει με τα καλύτερα λόγια, αυτός συνεχίζει να επιδεικνύει συμπεριφορές βεντετισμού και πριμαντόνας, απουσιάζοντας αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις, δημιουργώντας (με την απουσία τερματοφύλακα) πρόβλημα στην εκτέλεση του προγράμματος.



Απών ομως ήταν και ο Manuel, αλλα αυτός ήταν δικαιλογημένος, καθώς έπρεπε να ετοιμάσει την τούρτα των τριακοστών πρώτων γενεθλίων του, οπότε η Διοίκηση αποφάσισε να του κάνει δώρο το πρόστιμο που προβλέπεται από τον Κανονισμό.


Ανανεωμένος και …. ανάλαφρος επέστρεψε στις προπονήσεις ο Paltetsanakis και παρά το γεγονός ότι θα συνεχίσει να παίρνει και τον επόμενο μήνα αντιβίωση, ο θεράπων γιατρός του, του επέτρεψε να συμμετέχει σε αθλοπαιδιές




Η επανεμφάνιση του Dani στην ενεργό δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στους προσαγωγούς τρομοκράτησε τον αντίπαλό του στη θέση του φουνταριστού, Kostiga, ο οποίος μην αντέχοντας τον ανταγωνισμό, δεν τόλμησε να έρθει στο γήπεδο και πήγε για …. κλάδεμα.





Παρόντες ήταν

1. Enwsitis
2. Babinho
3. Giades
4. Zahovic
5. Kill Bill
6. Lukic
7. Paskuale
8. Sailor
9. Paltetsanakis
10. Hatzi
11. Coach CC
12. Alex
13. Dani


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου