Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τα νέα από τον 11ο φιλικό αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015, με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Μελισσίου.

Παιχνίδι με δύο όψεις ήταν ο 11ος φιλικός αγώνας της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, για την περίοδο 2014-15, που διεξήχθη την Τετάρτη, 18-3-2015, στο γήπεδο του Μελισσίου, με αντίπαλο την τοπική «Δόξα». Στο 1ο ημίχρονο οι παίκτες του Coach CC μπήκαν νωθρά στο γήπεδο, καθώς όπως φαίνεται εκμεταλλεύτηκαν την απογευματινή ώρα (6:00) έναρξης του παιχνιδιού και βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μεσημεριανή τους σιέστα, από την οποία όμως δεν συνήλθαν έγκαιρα κι έγιναν έρμαιο των άγριων διαθέσεων των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν ευτυχώς άστοχοι κι επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια και πέτυχαν ένα μόνο γκολ κι αυτό τυχερό από σέντρα – σουτ, που «κρέμασε» τον Stojan, «αφήνοντάς τον Παυλόπουλο». Στην ανάπαυλα οι φωνές του Coach CC φαίνεται να ξύπνησαν τους παίκτες του Δικαιόπολη, που ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά δέχτηκαν πολύ γρήγορα ένα γκολ – δώρο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας, που αντικατέστησε τον Stojan, που έφυγε στο ημίχρονο για να προπονηθεί με την ομάδα από την οποία πληρώνεται…. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Δικαιόπολη να δικαιούται ένα γκολ, αλλά να μην το πετυχαίνει, κυρίως γιατί ο Giades επέλεξε σε αρκετές φάσεις να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του στις μεγάλες 30αρες μπαλιές και όχι να δώσει μια εύκολη συρτή πάσα στα πέντε μέτρα (αλλά γι’ αυτά θα μιλήσει ο προπονητής της ομάδας στην προπόνηση της Παρασκευής).

Αγωνιστικά και μη

Συμπερασματικά η ομάδα, παρά τις απουσίες της φάνηκε ότι ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μια αρκετά γυμνασμένη και πιο νεανική ομάδα, που διεκδικεί την άνοδό της στην μεγάλη (Α1) κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας.



Στη συνδρομή του Silver Alert προτίθεται ν’ απευθυνθεί η Διοίκηση του Δικαιόπολη, προκειμένου ν’ ανεύρει τον αγνοούμενο παίκτη της, Karatzoti, ο οποίος μετά το γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αριστοτέλη δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τις φήμες να κάνουν λόγο για απαγωγή του από ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης και απελευθέρωσή του μετά από τον αγώνα των δύο ομάδων στο β΄ γύρο!!!


Αφιερωμένη στο ποδήλατο είναι η εβδομάδα που διανύουμε για τον Paltetsanakis και ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατό να συμμετέχει στο φιλικό αγώνα.





Απόντες ήταν λόγω τραυματισμού και ασθένειας και οι Zahovic και Babinho, ενώ παρά το γεγονός ότι με ενέργειες της Διοίκησης εξασφαλίσθηκε άδεια για τον kill Bill, αυτός δεν εμφανίσθηκε στο γήπεδο.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Kostiga
4. Lazo (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
5. Manuel
6. Paskuale
7. Stojan( έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
8. Sailor
9. Paltetsanakis
10. Hatzi (μπήκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
11. Coach CC
12. Alex (έγινε αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
13. Eimai pantou kai pouthena (μπήκε ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο)
14. Anapliromatikos termatofylakas

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 20-3-2015 .


1 σχόλιο:

  1. Χωράφι το γήπεδο. Που σας τρέχει η διοίκηση ήθελα να ξέρω. Μετά ειναι να μην υπάρχουν απουσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή