Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Τα νέα από την 7η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και ευτυχώς χωρίς κάποιο τραυματισμό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10-10-2014, η 7η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. Το πρόγραμμα της προπόνησης, ήταν ως συνήθως πιο ελαφρύ από αυτό της Τετάρτης και περιείχε κυρίως ασκήσεις με την μπάλα.

Αγωνιστικά και μη

Ακόμη προσπαθεί ο Kostiga να καταλάβει τι πρέπει να κάνει στην άσκηση -Ten Kake, που αυτή τη φορά εκτελέστηκε μέσα σε τετράγωνο χώρο.



Στο γάμο του καραγκιόζη κατέληγαν οι προσπάθειες όλων των παικτών στην άσκηση με τα σουτ, καθώς όλοι μαζί οι παίκτες χρειάστηκε να εκτελέσουν προς την εστία που υπερασπιζόταν ο Kostiga συνολικά εβδομήντα δύο (72) σουτ, για να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ!!! Μάλιστα ο Karatzoti ο οποίος ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα κέρδισε πανάξια τέσσερις ημέρες τιμητική άδεια από τον προπονητή.


Ομάδα ποίημα έφτιαξε ο Sailor στο οικογενειακό διπλό, που φορώντας τα κίτρινα φανελάκια θύμισε μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, γνωστής συνοικίας της Θεσσαλονίκης, που μεσουρανούσε στα γήπεδα της Α Εθνικής. Από την άλλη η ομάδα των καταϊδρωμένων μαραθωνοδρόμων του Giades, φάνηκε πολύ μικρή για να την κοντράρει και δεν κατάφερε να πετύχει ούτε γκολ.



Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Zahovic
4. Karatzoti
5. Maurinho
6. Kostiga
7. Manuel
8. Sailor
9. Paltetsanakis
10. Hatzi
11. Angelinho
12. Kostas
13. Unknown X
14. Liako
15. Dani
16. Coach CC

Την Τετάρτη, 15-10-2014 θα πραγματοποιηθεί μάλλον ο πρώτος φιλικός αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου