Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Τα νέα από την 6η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Επειγόντως ευχέλαιο θα χρειαστεί η ομάδα του Δικαιόπολη, καθώς η κατάρα των τραυματισμών, που ξεκίνησε από την περσινή χρονιά, συνεχίζεται και φέτος. Έτσι μετά τον Mitosevic, ήταν η σειρά του Tsobic να βγει νοκ άουτ για αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς στη χθεσινή προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, και σε μία ανύποπτη φάση, έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, κάνοντας ριψοκίνδυνο τάκλιν, που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.


Έκανε την έκπληξη ο Ten Kake και πραγματοποίησε αυτή τη φορά την υπόσχεσή του να έρθει στην προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα αρκετοί που είχαν καιρό να τον δουν, δεν τον αναγνώρισαν αμέσως και νόμιζαν - καθώς φορούσε μαύρα - ότι επρόκειτο για ιερέα που θα έκανε ευχέλαιο. Τελικά ευχέλαιο μπορεί να μην έκανε, αλλά θέλοντας να συνεισφέρει με την προπονητική και γυμναστική του εμπειρία, πρότενε μία άσκηση προπόνησης, που θύμισε στους παλιότερους την αγάπη που είχε με τα γεωμετρικά σχήματα (κύκλοι, εξάγωνα κλπ)…Κατά τ’ άλλα το πρόγραμμα που εκπόνησε ο Coach CC περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητας και φυσικά οικογενειακό διπλό.


Ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει φέτος για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα έχει εκτός από τις θετικές και τις αρνητικές του συνέπειες, οδηγώντας μία βασική μονάδα της ομάδας στο νοσοκομείο και μάλιστα σε μία φάση, που δεν εγκυμονούσε κινδύνους για την ομάδα του στο οικογενειακό διπλό, αφού πήγε να κόψει μια μπαλιά που θα πήγαινε στον ούτως ή άλλως ακίνδυνο Paltetsanakis.

Αυτοτιμωρήθηκε ο Paltetsanakis, ο οποίος φέτος δεν έχει μάθει ακόμη ότι οι προπονήσεις ξεκινάνε στην ώρα τους και ήρθε με τη συνηθισμένη καθυστέρηση της μίας ώρας, αλλά πήρε και στο λαιμό και τον Tsafta, ο οποίος ένεκα εργασίας έρχεται δικαιολογημένα με καθυστέρηση και τελικά ακολούθησαν οι δυο τους δικό τους ατομικό πρόγραμμα.

Πραγματικά αγνώριστος (δεν τον γνωρίζει πλέον ούτε η μάνα του) και ο Liako, ο οποίος εμφανίσθηκε με τα μισά κιλά από αυτά που είχε την τελευταία φορά που είχε έρθει σε προπόνηση της ομάδας.


Θύμισε Paltetsanaki με σηκωμένο το χέρι διαρκώς, ο Coach CC στο γεύμα σύσφιξης που ακολούθησε μετά την προπόνηση, γεγονός που μάλλον οφείλεται στις τύψεις που νοιώθει για το βαρύ πρόγραμμα προπόνησης που έχει φορτώσει στους παίκτες του.

Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades
3. Maurinho
4. Kamara
5. Tanalias
6. Kostiga
7. Kill Bill
8. Lazo
9. Anadam
10. Tsobic
11. Manuel
12. Sailor
13. Paltetsanakis
14. Hatzi
15. Tsafta
16. Kostas
17. Lazo brother
18. Alex
19. Unknown X
20. Tanaliaki
21. Liako
22. Dani
23. Lisio
24. Angelinho (ήρθε μόνο για να δει ποια είναι η έκπληξη)
25. Ten Kake (έκανε την έκπληξη και ήρθε)
26. Coach CC

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, 10-10-2014 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

2 σχόλια:

  1. Perastika kai grigori anarosi ston Tsompic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκ μέρους της Διοίκησης και των παικτών της ομάδας εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο "καθαρόαιμο άτι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή