Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Στην Δράμα η τελική φάση του 31ου ΠΠΠΔΣ

Στην πόλη της Δράμας, με διοργανωτή τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο, θα διεξαχθεί η τελική φάση του 31ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, το καλοκαίρι του 2015, όπως αποφασίσθηκε στην έκτακτη συνδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων, που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο το Σάββατο 4-10-2014. Μάλιστα επειδή ο Δ.Σ. Δράμας δεν είχε δική του ομάδα και τα μέλη του αγωνίζονταν με την ομάδα της Ροδόπης, το ερχόμενο πρωτάθλημα θα είναι ουσιαστικά μια συνδιοργάνωση των δύο συλλόγων.

Επίσης αποφασίσθηκε να τροποποιηθεί ο κανονισμός, με την παρουσία γιατρού πλέον να είναι απαραίτητη σε κάθε αγώνα, αφού θα πρέπει να συνυπογράφει το φύλλο αγώνος, ενώ περιορίζεται το δικαίωμα των ομάδων να ζητήσουν αναβολή ενός παιχνιδιού, καθώς πλέον κάθε διαγωνιζόμενη ομάδα έχει δικαίωμα να υποβάλει μία μόνο φορά αίτημα για αναβολή αγώνα, ανεξαρτήτως του λόγου της αναβολής, με την εξαίρεση των λόγων ανωτέρας βίας που αναφέρονται στο άρθρο 19. Δεύτερο αίτημα αναβολής από την ίδια ομάδα δεν θα εξετάζεται από τη διοργανώτρια.

1 σχόλιο:

  1. Τροποποίηση του κανονισμού με πρόταση της πρώην διοργανώτριας ομάδας του Βόλου απ' ότι έμαθα. Η γελοιότητα στο μεγαλείο της. Λες κι αν θέλει μια ομάδα δεύτερη αναβολή εξ' ορισμού πάει να πει ότι απλά παρέλκει την τέλεση του αγώνα... Στο κάτω κάτω τι εμποδίζει τον εκάστοτε διοργανωτή (όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια) από το να επιληφθεί του θέματος και του αν τελικά υπάρχει πραγματικό κόλλημα για δεύτερη φορά, προκειμένου να επιτραπεί ή όχι να αναβληθεί ένας αγώνας για δεύτερη φορά. Είναι αυτονόητο πως κάθε πρόταση για αναβολή πρέπει να έχει έναν στοιχειώδη λόγο; Ήρθαν νωρίς τα καρναβάλια φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή