Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα νέα από την 5η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Σε υψηλά επίπεδα συμμετοχής κινήθηκε και η 5η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, αφού σ’ αυτήν παραβρέθηκαν 16 παίκτες. Η προπόνηση που εκπόνησε ο Coach CC, μετά το βαρύ πρόγραμμα της Τετάρτης, περιείχε κυρίως παιχνίδι με την μπάλα και η είδηση είναι ότι αυτή τη φορά ο Tanigoal δεν βρήκε δίχτυα!!!


Το όσκαρ ατυχίας διεκδικεί με πολύ μεγάλες πιθανότητες ο Mitosevic, που φέτος, έπειτα από την τρίχρονη απουσία του, έδειξε ότι έχει ιδιαίτερη όρεξη για μπάλα, αλλά τον έφαγε …. το κακό το μάτι, μόλις φόρεσε τα καινούρια του υπερηχητικά παπούτσια!!! Δυστυχώς λόγω του ελλιπούς ζεστάματος στο οικογενειακό διπλό σε μία κούρσα που επιχείρησε υπέστη ρήξη υποκνημήδιου μυ, που θα τον αφήσει εκτός για ένα μήνα περίπου, με τη διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας να του εύχονται καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή.


Επιβεβαιώθηκε με υπογραφή και σφραγίδα γιατρού η κλινική εικόνα που παρουσιάζει φέτος στο γήπεδο το άλλοτε καθαρόαιμο άτι, Tsobic, καθώς το τεστ κοπώσεως έδειξε ότι είναι μέτριας φυσικής κατάστασης και αν δεν αλλάξει κάτι, δύσκολα θα βρει θέση στη φετινή ενδεκάδα…ιδίως τώρα που ο Kostiga έχει βρει μέγα χορηγό, που θα ρίξει πολλά λεφτά στην ομάδα, αρκεί να υπογράψει αυτός κλειστό πενταετές συμβόλαιο!!!!!




Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Babinio
3. Giades
4. Zahovic
5. Maurinho
6. Tanalias
7. Kostiga
8. Mitosevic
9. Tsobic
10. Manuel
11. Sailor
12. Hatzi
13. Kostas
14. Unknown X
15. Tanaliaki
16. Coach CC

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 8-10-2014 στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου