Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δικαιόπολις στον 7ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Γύρο Ξάνθης

Με τη συμμετοχή 222 αθλητών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31-8-2014 ο 7ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, που διοργάνωσε επιτυχώς ο ποδηλατικός σύλλογος Ξάνθης, Πήγασος.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ και έφτασαν στους 222 αθλητές (από Ελλάδα και εξωτερικό) με περισσότερους από 80 εθελοντές να συνεισφέρουν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Η διαδρομή του αγώνα προέβλεπε 101,160 χλμ περιμετρικά του πεδινού τμήματος Ν. Ξάνθης με τα τελευταία 21 χιλιόμετρα σε ανηφόρα από την βόρεια πλευρά της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό το γήπεδο του ΑΟΞ.
Η τελετή εκκίνησης και απονομής πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο του πάρκου απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, (που αποδείχθηκε ιδανικός), ενώ εδέσματα, δώρα και μουσική περίμεναν όλους τους παρευρισκόμενους. Νικητής αναδείχθηκε ο Ιωαννίδης Νίκος (της ομάδας ETCETERA PELETON) που διένησε την απόσταση του αγώνα σε λιγότερο από τρεις ώρες.

Ο Δικαιόπολις έδωσε το παρόν στην όμορφη πόλη της Θράκης, με δύο αθλητές του, που συμμετείχαν με πολύ ευχάριστη διάθεση και κέφι και απόλαυσαν τον αγώνα και κατετάγησαν 138ος ο Παλτετσανάκης και 166ος ο Dark Bill. Κανένα παρατράγουδο φέτος με σκασμένα ελαστικά κλπ, (ακόμη ψάχνουμε την περσινή «μαύρη γάτα»).

Η ομάδα της «Tanalias Supporting Team» ακόμη πιο οργανωμένη στον προχθεσινό αγώνα, με οτιδήποτε χρειαζόταν σε τεχνική υποστήριξη (ευτυχώς δε χρειάστηκε), με συνεχή υδροδοσία στους αθλητές του Δικαιόπολη όποτε το ζητούσαν αφού ο καιρός δε βοηθούσε και ήταν ιδιαίτερα ζεστός με έντονη ηλιοφάνεια και αντίθετους ισχυρούς ανέμους στο μεγαλύτερο κομμάτι της κούρσας, με τροφοδοσία σε ενεργειακά τζελάκια κλπ. Βοήθησε όπως πάντα και άλλους συμμετέχοντες καθώς το αυτοκίνητο συνοδείας περισυνέλεξε έναν αθλητή (της κατηγορίας εφήβων) όταν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα για να συνεχίσει τον αγώνα, εγκαταλείποντας την προσπάθεια στο 82ο χιλιόμετρο όπου και χρειάστηκε βοήθεια για να επιστρέψει στον τερματισμό.

Του ανταποκριτή μας στην Ξάνθη



5 σχόλια:

  1. Μάλλον σου λείπουν φωτογραφίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι έστειλε ο ανταποκριτής αναρτήθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Προς παρατηρητικό, οι φωτογραφίες επιβεβαιώνω πως αναρτήθηκαν όλες).
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Ήταν μια ωραία εμπειρία - όπως φυσικά και η άτυχη περσινή συμμετοχή στον ίδιο αγώνα -, άσχετα από το αποτέλεσμα και τη γενική κατάταξη. Τηρουμένων των αναλογιών και για τα δυο μέλη του Δικαιόπολη ήταν αξιοπρεπέστατη. Ένα ευχαριστώ και στην Τανάλια "Saporting Team" για την υλική και ηθική βοήθεια που μας παρείχε πριν αλλά και στη διάρκεια του αγώνα.
    Μακάρι στον 8ο ποδηλατικό γύρο να είμαστε πάνω απ' όλα γεροί και δηλώσουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρατηρητής φωτογραφιών3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:23 μ.μ.

    Όλα τα λεφτά ο φάρος στο αυτοκίνητο της «Tanalias Supporting Team»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρατηρητής φωτογραφιών 2΄16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:17 μ.μ.

    Όλα τα λεφτά ο φάρος στο αυτοκίνητο της "Tanaliaw Supporitng Team".

    ΑπάντησηΔιαγραφή