Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δικαιόπολις στον 1ο Florina Bike Challenge

Ο βροχερός καιρός δεν κατάφερε να χαλάσει τα σχέδια των διοργανωτών του 1ου Florina Bike Challenge που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7-9-2014 στην περιοχή της Φλώρινας και οι 85 ποδηλάτες που τελικά συμμετείχαν (οι αρχικές δηλώσεις συμμετοχής ξεπερνούσαν τις 130) και στις τρεις διαδρομές της προκήρυξης του αγώνα των 101, 45 και 21 χλμ αντίστοιχα απόλαυσαν την ποδηλασία μέσα σ’ ένα πανέμορφο αλλά υγρό τοπίο.


Τον «Δικαιόπολις» εκπροσώπησαν για μια ακόμη φορά οι Παλτετσανάκης, DarkBill, Αόρατος Ποδηλάτης και Τανάλιας, με τους πρώτους να λαμβάνουν μέρος στην διαδρομή των 45 χλμ και τον Τανάλια στην οργανωμένη ποδηλατοβόλτα των 21 χλμ.

Το πρώτο «μετάλλιο» (αν και δεν υπήρχαν μετάλλια και κατάταξη) στο Δικαιόπολη χάρισε ο Τανάλιας, καθώς στην οργανωμένη ποδηλατοβόλτα των 21 χλμ του 1ου Florina Bike Challenge κατέκτησε τη δεύτερη θέση (σύμφωνα με την τροποποιητική του δήλωση και τρίτη σύμφωνα με την αρχική).
Στην διαδρομή των 45 χλμ ο Παλτετσανάκης κατετάγη έκτος και ο DarkBill τελευταίος και …παραφορτωμένος, αφού η δύσκολη ανηφόρα μήκους 14 χλμ στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει αρκετές στάσεις για φωτογραφίες και … συλλογή βατόμουρων!!

2 σχόλια:

  1. Προσεκτικός Παρατηρητής12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:43 μ.μ.

    Μπράβο στους συμμετέχοντες του Δικαιόπολη.
    Βλέπω μάλιστα στις φωτογραφίες ότι πέρα από τη βροχή υπήρχαν και "ζωντανά" στον αγώνα. Κι επειδή πρόκειται για παίκτες - βαριά χαρτιά - μήπως να υποθέσω ότι σε κανένα σημείο του αγώνα είχε και στάση για πραγματικές μπριζόλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λένε (ποιος να τους πιστέψει όμως...) ότι τη βγάλανε με τις πίτες και τα πιροσκί των διοργανωτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή