Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Τα νέα από το "Δρόμο Θυσίας 2014"

Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές από πολλά μέρη της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο «Δρόμος Θυσίας» Γιαννιτσών, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Στις 9:00 π.μ. δόθηκε η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου δρόμου Pella Half Marathon 21.097,5μ και στις 9:10 π.μ. δόθηκε η εκκίνηση του δρόμου των 6.000μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Πλατανότοπου Γιαννιτσών. Στις 11.30 π.μ. στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών δόθηκε η εκκίνηση του Δρόμου Μαθητών 800 μ.
Η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή του κόσμου και στους τρεις δρόμους, είτε ως αγωνιζόμενων είτε ως εθελοντών δείχνει ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πλέον ένας θεσμός που έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και εξελίσσεται σε μια γιορτή για ολόκληρη την πόλη των Γιαννιτσών και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πέλλας.
Ο «Δικαιόπολις» έλαβε μέρος με πολλά από τα μέλη και τους φίλους του δίνοντας το παρόν, σε μια ακόμη διοργάνωση που έχει ως σκοπό να προάγει τον αθλητισμό.



Παραλειπόμενα


Σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς κινήθηκαν τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας, στον δρόμο των 6.000 μέτρων, με αποτέλεσμα ο Καμαρά που τους άφησε πίσω 10΄ και περίμενε στον τερματισμό πίνοντας καφέ, να νομίζει ότι κάνανε την μεγάλη διαδρομή των 21χλμ.



Με το μετάλλιο που κατέκτησε στην ποδηλατοβόλτα του 1ου Florina Bike Challenge εμφανίσθηκε o Τανάλιας στον Δρόμο Θυσίας, δείχνοντας το δρόμο στο μεγάλο Ταναλιάκι να κερδίσει και αυτό με τη σειρά την δεύτερη θέση στον δρόμο των 6.000 μέτρων.



Αγκαλιά με τον γιο του τερμάτισε ο Angelinho φανερά καταβεβλημένος.



Αγριεμένος θεατής «χειρονομεί» κατά του Giades.




Ούτε τα εμβατήρια της φιλαρμονικής δεν μπόρεσαν να «συγκινήσουν» τα «βαριά χαρτιά» για ν’ αυξήσουν λίγο το ρυθμό τους.






Δεν αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Δικαιόπολη ο Κάρατζικ στον ημιμαραθώνιο, καθώς οι συμφωνίες που έχει υπογράψει με τους χορηγούς του, τον ανάγκασαν να φορέσει τα χρώματα άλλης ομάδας!!!



Εντυπωσιακή η φωτογραφική κάλυψη του αγώνα με εξακόπτερο...





2 σχόλια:

  1. Οι φωτογραφίες των μελών του Δικαιόπολη ανανεώνονται με νέο υλικό που έρχεται από ελεύθερους σκοπευτές - φωτογράφους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά συγχαρητήρια στου γιαντες και Άγγελο, στον πρώτο γιατί τερμάτισε αν και είναι παλτό και στον δεύτερο γιατί, σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές, κατέβαλε υπερπροσπάθεια. Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να τους πλαισιώσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή