Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τα νέα από την 3η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Μετά την κοσμοσυρροή (19 άτομα) που είχαμε στην 2η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, σε φυσιολογικά, για την ομάδα του Δικαιόπολη, επίπεδα επανήλθε ο αριθμός των συμμετεχόντων στην 3η προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26-9-2014, με τους συμμετέχοντες να φτάνουν μόλις τους οκτώ. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα της προπόνησης που εκπόνησε ο Coach CC περιλάμβανε πλήθος ασκήσεων για ενδυνάμωση πολλών μυικών ομάδων, τελικά οι μύες που γυμνάστηκαν περισσότερο σε όλους τους παίκτες ήταν οι …. κοιλιακοί από το συνεχές και ξεκαρδιστικό γέλιο, που οφείλονταν στην καλή διάθεση και το κέφι όλων των παρόντων.

Το καλό κλίμα που υπήρχε, είχε και συνέχεια, αφού άπαντες οι συμμετέχοντες στην προπόνηση έλαβαν μέρος και στο 2ο γεύμα σύσφιξης της καινούριας σεζόν.



Το βαρύ σέντερ φορ που «παστελώνει» σε κάθε ευκαιρία φαίνεται να βρίσκει η ομάδα στο πρόσωπο του Tanigoal (πρώην Τανάλια), ο οποίος στο οικογενειακό διπλό «κάρφωσε» πεντάκις τα «παλτά» και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ.


Αδειάζει η θέση ενός δημοσίου υπαλλήλου, καθώς ο Kostiga στο ερχόμενο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί ως δικηγόρος, αφού πέρασε με επιτυχία τις σχετικές εξετάσεις. Μάλιστα κάνοντας μερική επίδειξη των ικανοτήτων του, προκειμένου να του δώσει ο Sailor τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τον έπεισε ότι του είναι μικρά, παρόλο που τα φοράει εδώ και τέσσερα χρόνια!!!



Αυξάνονται συνεχώς οι παίκτες που έρχονται στο γήπεδο με τα ποδήλατά τους, γεγονός που φαίνεται ότι θα οδηγήσει τον Coach CC σε παράλειψη του τρεξίματος-ζεστάματος από το πρόγραμμα της προπόνησης…



Παρόντες ήταν:

1. Giades
2. Tanalias
3. Kostiga
4. Tsobic
5. Sailor
6. Paltetsanakis
7. Hatzi
8. Coach CC

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 1-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου