Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τα νέα από την «Επίσημη Πρώτη» προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικαιόπολη, για την περίοδο 2014-2015

Μπορεί την Τετάρτη, 17-9-2014 το βαρομετρικό χαμηλό να μην πέρασε ξυστά από τα Γιαννιτσά και τα καιρικά φαινόμενα να ήταν τελικά ιδιαίτερα έντονα, δημιουργώντας πολλά προβλήματα εντός και εκτός πόλης, αλλά τουλάχιστον πέρασε νωρίς και επέτρεψε στα περισσότερα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνησή τους για τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια 2014-15. Βέβαια η ισχυρή καταιγίδα που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και να πλημμυρήσουν υπόγεια, ανάγκασε αρκετούς από τους παίκτες να μείνουν στα σπίτια τους…αλλά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου απόλαυσαν μια όμορφη προπόνηση σ’ ένα καταπληκτικό τερέν, που σε κανένα σημείο του δεν έδειχνε να έχει «κρατήσει» τους τόνους νερό που είχαν πέσει από τον ουρανό την προηγούμενη ώρα.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές είχαν «πρόβα νυφικού», ενώ το άρτι αφιχθέν μοντέλο από την Ιταλία, Καρατζότι φωτογραφήθηκε με τη νέα ενδυμασία της ομάδας, για λογαριασμό γνωστού περιοδικού.



Παρά τις δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες απουσίες αρκετών παικτών, η χρονιά φάνηκε ότι ξεκινάει καλά, καθώς μετά την προπόνηση ακολούθησε και το πρώτο γεύμα σύσφιξης σε γνωστό ουζερί της πόλης, με τους συμμετέχοντες να ετοιμάζουν μια ευχάριστη έκπληξη στον Ενωσίτη που είχε τα γενέθλιά του.



Δεν πρόλαβε να δει ολόκληρη την τούρτα του ο Ενωσίτης, καθώς ο Κώστιγκα φρόντισε να αποσπάσει ένα μεγάλο κομμάτι της πριν αυτή φτάσει στο τραπέζι…






Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Βabinio
3. Karatzoti
4. Tanalias
5. Kostiga
6. Kill Bill
7. Tsobic
8. Koulio (ήρθε μόνο για την «πρόβα νυφικού»)
9. Sailor
10. Paltetsanakis
11. hatzi
12. Coach CC
13. Angelinho (ήρθε μόνο για την «πρόβα νυφικού»)

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 24-9-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου