Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τα νέα της πρώτης ορεινής εξόρμησης της ποδηλατικής ομάδας του Δικαιόπολις για το 2014

Την Κυριακή 27-7-2014 οι ποδηλάτες του Δικαιόπολι άλλαξαν ποδήλατα, περιβάλλον, παραστάσεις και …. θερμοκρασία και από την από την πεδιάδα ανέβηκαν στο βουνό, στην πρώτη ορεινή εξόρμηση της ποδηλατικής ομάδας για το 2014. Τα ποδήλατα φορτώθηκαν στο ειδικό τρέλορ της DarkBill Constructions από την προηγούμενη ημέρα, προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και το ραντεβού για την αναχώρηση για τα Μ. Λιβάδια Κιλκίς δόθηκε στις 7 π.μ. στη γέφυρα του Τσιναρλί έξω από τα Γιαννιτσά, στην οποία πρώτος έφτασε ο Παλτετσανάκης (να τα λέμε κι αυτά). Η ποδηλατική διαδρομή των 43 χλμ από τα Μ. Λιβάδια μέχρι και τα Γιαννιτσά ήταν γνωστή για τους περισσότερους, με ομαλής κλίσης ανηφορικά κομμάτια περίπου 5 χλμ. στην αρχή και στη συνέχεια με μεγάλες κατηφόρες. Δεν έλειψαν - όπως πάντα όταν συμμετέχει στις ποδηλατοδρομίες ο ανηψιός του γνωστού μαθουσάλα πολιτικού των Χανίων, DarkBill(άκης) - τα απρόοπτα, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό (κράμπες στους τετρακεφάλους) του Ενωσίτιτς, ο οποίος είχε να κάνει ποδήλατο από τα ανέμελα χρόνια του Γυμνασίου και ξαφνικά βρέθηκε να ποδηλατεί στην άγρια φύση του Πάικου, ενώ το στιγμιότυπο της ημέρας - το οποίο δυστυχώς η κάμερα του mi ta paratate δεν το κατέγραψε - ήταν η αντιμετώπιση της αγέλης των 7-8 τσομπανόσκυλων, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο, που είχε καταρτιστεί, με τον DarkBill που προπορευόταν να εντοπίζει τον αρχηγό της αγέλης και να του επιτίθεται φραστικά, κάνοντάς τον να φύγει με την ουρά στα σκέλια και τον Ενωσίτιτς, που βρισκόταν στο τέλος του peloton να εφαρμόζει την τεχνική του «πεθαμένου» πέφτοντας κάτω και μένοντας ακίνητος. Βέβαια όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά η κίνηση αυτή του Ενωσίτιτς ήταν αναγκαστική αφού την στιγμή εκείνη έπαθε κράμπες στους τετρακεφάλους και των δύο ποδιών του και δεν μπορούσε ούτε να σταθεί όρθιος!!! Άμεση ήταν και η αντίδραση του Παλτετσανάκη όταν αντιλήφθηκε τον τραυματισμό του Ενωσίτιτς, ο οποίος (Παλτετσανάκης) αντιλαμβανόμενος ότι ο τραυματισμός θα καθυστερούσε πολύ την επιστροφή και θα απομάκρυνε τις ελπίδες για ένα γρήγορο τσίπουρο στο τέλος, άρχισε αμέσως το μασάζ στα πόδια του Ενωσίτιτς.

Στους 18ο C η θερμοκρασία κατά την αναχώρηση από τα Μ. Λιβάδια, στους 34ο C κατά την άφιξη στα Γιαννιτσά.



Στάση για προμήθεια καφέ στη Γουμένισσα




Συνέχεια στα «ξεκολλήματα» ήταν ο Μπαμπίνιο, ο οποίος φορώντας την Κίτρινη Φανέλα (από παλιότερο Γύρο Γαλλίας) στα πρώτα ανηφορικά κομμάτια της διαδρομής ήταν μπροστά.





Κάποιος ζορίστηκε πολύ στην ανηφόρα...




Εργασίες αναστήλωσης ταμπέλας στα Έμπεδα




Τον τίτλο του Hatzi - Poli - Fotos φαίνεται να κερδίζει και ο Παλτετσανάκης, με τον Χάτζι να επιστρέφει σύντομα στο hatzigoal






Με την μέθοδο του σπρωξίματος διένυσε ο τραυματίας Ενωσίτιτς τα τελευταία 25 χλμ






Μεγάλη ήταν για μια ακόμη φορά η συμβολή της Tanalias Supporting Team, που όχι μόνο προσέφερε υπηρεσίες της μεταφοράς του τρέιλορ και εξόπλισε πλήρως τον Ενωσίτιτς με ποδήλατο, κράνος, γάντια και κολάν, αλλά στα τελευταία χιλιόμετρα, μπήκε και ως αλλαγή στη θέση του λόγω του τραυματισμού του.
Πολύτιμη η συμβολή και του Στράτου, που την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή προσφέρθηκε ως οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου μεταφοράς των αθλητών.


4 σχόλια:

  1. Τα απρόοπτα για μένα είναι τρόπος ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κρίνω (προσωπική εκτίμηση) περί του ενδιαφέροντος πολλών μελών του Δικαιόπολις για τα "ποδηλατικά", σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας, νομίζω πως πιο εύκολα θα σχηματίσουμε ομάδα ποδηλασίας παρά ομάδα ποδοσφαίρου από την νέα περίοδο.
    Μπράβο σε όσους συμμετείχαν προχθές στην ορεινή ποδηλατική εξόρμηση, ιδιαίτερα στον DarkBil, που θα μπορούσε άνετα να αλλάξει το όνομά του σε "Κύρος Γρανάζης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φεύγω Χαλκιδική με το ποδήλατο για αναγνώριση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προσέχεις και να μην τρέχεις στην πρώτη είσοδο για Μουδανιά έχει μπλόκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή