Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η αιτία του αποκλεισμού της Εθνικής

Αρκετές αναλύσεις έγιναν από «ειδικούς» και μη, για το τι έφταιξε και η Εθνική μας ομάδα, δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα και να βρεθεί στους οκτώ του παγκοσμίου κυπέλου της Βραζιλίας. Το mi ta paratate ξεφεύγοντας από την αναζήτηση των αγωνιστικών – τακτικών αιτιών, επιχείρησε ν’ αναζητήσει τις αιτίες στο χώρο του μεταφυσικού κι έπειτα από ενδελεχή έρευνα και με τη βοήθεια γνωστού «μέντιουμ», κατέληξε ότι για την ήττα της Εθνικής, δεν φταίει η «κακή μας τύχη», ούτε ότι τα μέλη του Δικαιόπολι είδαν τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στο ίδιο καφέ, που είχαν δει τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά σε διαφορετικές θέσεις, ούτε το γεγονός ότι ο γουρλής μικρός hatzigoal, δεν ήταν στην παρέα και προτίμησε να δει τον αγώνα στα Τρίκαλα, ούτε πολύ περισσότερο ότι η Ταναλιενα δεν ήπιε την μπύρα που προωθούσε σε όλους τους πελάτες του μαγαζιού ο Τανάλιας, ούτε βέβαια και ότι το μικρογεύμα των μελών του Δικαιόπολι δεν ήταν από τη «Γαρδένια», αλλά από την «Απόλαυση». Αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ήταν το «εξωγήινο μάτι» γνωστού θηριώδους παίκτη, με προϋπηρεσία «φουσκωτού» στα ετήσια πάρτι του Τόνι Μπλερ, ο οποίος με τη φλογερή ματιά του ακινητοποίησε τον Καρνέζη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και θάμπωσε τον Γκέκα, όταν ήρθε η σειρά του να εκτελέσει το πέναλντι!!

6 σχόλια:

  1. Αν γυάλιζε έτσι το μάτι του και στην Καρυώτισσα πέρυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρητής φωτό3 Ιουλίου 2014 στις 10:58 π.μ.

    Στάνταρ αυτό φταίει που δε περάσαμε. Συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μανουέλ μπορεί να έρθει να του δώσω μερικές συμβουλές γιατί του χρόνου στον Μέγα θα τις χρειαστεί. Φήμες θέλουν να αλλάζει και το παρατσούκλι από Μανουέλ σε Αζαξ (με άρωμα πανσετα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρεπόρτερ ερευνητής3 Ιουλίου 2014 στις 5:36 μ.μ.

    Μη γίνεσαι κακός.
    Φήμες λένε ότι φέτος θα τον απορροφίσει το ποδηλατικό τμήμα του Δικαιόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωστής πραγμάτων3 Ιουλίου 2014 στις 9:23 μ.μ.

    Φήμες λένε ότι ο Μανουέλ θα αναλάβει το ζαχαροπλάστη του στάχταρη γιατί από τότε που έκλεισε δεν μπορεί να τρώει την καθημερινή του παστουλα και έχει ταράξει τα ντέρμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέφτετε όλοι έξω..διετή συνδρομή έχει κάνει ο άνθρωπος σε εμένα και ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος σφίχτης των Γιαννιτσών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή