Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα της 22ης προπόνησης της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» για την περίοδο 2011-12


Εικόνα διάλυσης παρουσίασε η ομάδα του Δικαιόπολις στην 22η προπόνηση για την περίοδο 2011-12, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή 17-2-2012. Οι απουσίες πολλών παικτών και οι ανεξήγητες αποχωρήσεις άλλων, έφεραν την έκρηξη του giades, ο οποίος, αν και μέχρι τώρα, που είχε άσχημο καιρό, λούφαζε και παραπονιόταν για το κρύο, τώρα που φαίνεται ο καιρός ν’ ανοίγει σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και προσπαθεί ν’ αφυπνίσει τις κοιμώμενες συνειδήσεις ορισμένων. Για το πρόγραμμα της προπόνησης δεν θα γίνει λόγος, καθώς ενόψει του νέου πρωταθλήματος, που σύμφωνα με τους διοργανωτές θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά (!!!!;;;;;), προέχει η ανασυγκρότηση της ομάδας και η αφύπνιση ορισμένων που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.
Παρόντες ήταν:

1) Giades
2) Μαυρίνιο
3) Κώστιγκα
4) Μανουέλ
5) Παλτετανάκης
6) Στόγιαν
7) Ντάνι (Άλβες)
8) Γκιγκς
9) Πάντελιτς brother

Την ερχόμενη εβδομάδα (την Τετάρτη ή την Παρασκευή) θα γίνει προσπάθεια να κλεισθεί κάποιος φιλικός αγώνας. Τώρα που τέλειωσαν τα μεγάλα κρύα και υπάρχει αποχή των δικηγόρων, δικαιολογίες τέλος.

8 σχόλια:

  1. Ο Πάντελιτς brother είναι ο γνωστός σέντερ- μπακ Μπίλιτς..παρεμπιπτόντως, μπορείτε να μου εξηγήσετε πού οφείλεται η έκρηξη του giades γιατί πρέπει να γράψω και ρεπορτάζ? Καθώς επίσης και που ήταν εγκατεστημένος ο ελεύθερος σκοπευτής που πυροβολούσε τον ίδιο παίκτη και βουτούσε κάθε τρεις και λίγο? γέμισε λακκούβες το γήπεδο του Πενταπλατάνου από τις βουτιές του..έτσι λένε τουλάχιστον οι πηγές μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΚΡΗΞΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΡΙΤΟΙ (ΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ: ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ; ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ;ΟΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ;ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ) ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6-7 ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΚΑΙ ΜΕ 6-7 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....
    ΥΓ:ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΚΟΥΡΑΣΗ.ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...
    ΥΓ2:ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ, ΜΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δικές μου πληροφορίες είναι αντίστοιχες με του Μίνου. "Giades ο πέφτω κάτω" λέει ότι ήτανε προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αποχώρησαν απότομα και απρόθυμοι να συνεχίσουν την προπόνηση φανερά ενοχλημένοι οι:
    ο Stogian (μάλλον από κούραση αφού επικαλέστηκε ολοήμερη προπόνηση στα χιόνια) και
    ο Παλτετσανάκης (τα πήρε και σηκώθηκε να φύγει χωρίς να πει για ποιο λόγο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από την πλάκα για τις βούτες του giades (αποφοίτου με άριστα του Θεάτρου Τέχνης), οι όποιες παρεξηγήσεις πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν..

      Διαγραφή
    2. Η Χατζηδιοίκηση γιατί δεν επιλαμβάνεται του θέματος? Μέχρι εδώ ακούγονται τα ροχαλητά της..

      Διαγραφή
  5. Ως ψυχολόγος με ειδίκευση στα ψυχικά νοσήματα της τρίτης ηλικίας, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο giades είναι αυτά της πρόωρης γήρανσης και θα πρέπει να μπει στο ίδιο γκρουπ ιατρικής παρακολούθησης με τον Παλτετσανάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκος Χατζηνικολάου20 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:33 μ.μ.

    Οι πληροφορίες μου λένε, ότι ο Stogian ήταν όντως ερείπιο την Παρασκευή αφού το παράκανε με προπόνηση ski απ' τις 8:30 το πρωί και συνέχεια με προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου το μεσημέρι. Ο δε Παλτετσανάκης, ότι έψαχνε αφορμή για να φύγει νωρίτερα καθώς ήδη είχε αργήσει σε ραντεβού στη Θεσσαλονίκη (ιατρικό σχετικό με το νέο μέλος της οικογένειάς του).

    Η δήθεν πληροφορία ότι εθεάθησαν μετά από μισή ώρα στον "Τόκλη" ελέγχεται ως παντελώς αβάσιμη και προβοκατόρικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή