Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα του 12ου φιλικού αγώνα ή της 23ης προπόνησης της περιόδου 2011-2012


Με τον στρατηγό άνεμο κλήθηκαν να τα βάλουν οι κομάντο του Δικαιόπολις την Τετάρτη, 29-2-2012. Παρά τα πολλά μποφόρ του Βαρδάρη, δεκατρείς παίκτες έδωσαν το παρόν (και μάλιστα στην ώρα τους) στο γήπεδο της Νέας Πέλλας, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Τελικά η μεγάλη ένταση του ανέμου, δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί όχι μόνο ο δικός μας φιλικός αγώνας, αλλά και ο αγώνας που διεξαγόταν στο γειτονικό γήπεδο της Πέλλας, για την Α1 Ερασιτεχνική Πέλλας. Παρά τις αντιξοότητες λόγω του καιρού, οι παίκτες μας, προσπάθησαν ν’ αναζητήσουν γήπεδο, εκτεθειμένο λιγότερο στον άνεμο, για να κάνουν έστω προπόνηση κι έτσι κατευθύνθηκαν στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, με δύο όμως απώλειες, καθώς οι γηραιότεροι της παρέας, αποχώρησαν, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους. Πράγματι οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες εκεί, το γήπεδο όμως ήταν κατειλημμένο από την άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, η οποία ευτυχώς τελείωνε την προπόνησή της. Με γρήγορες κινήσεις οι παίκτες ετοιμάστηκαν και ακολούθησαν το πρόγραμμα της έκτακτης προπόνησης, που περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, οκτώ ανοίγματα 60μ., 15΄ διατήρηση και 35΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο ο Νικολά Καρατζότι, μπουχτισμένος από τις πασαρέλες και διψασμένος για μπάλα, παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου και θέλησης και συνεπικουρούμενος από τον Μανουέλ, που χωρίς να έχει υποστεί την ταλαιπωρία της μετακίνησης στη Νέα Πέλλα, ήρθε φρεσκότατος μετά τη μεσημεριανή του σιέστα, βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε η ομάδα των σκούρων, παίζοντας και με παίκτη, λιγότερο, μετά τον (ύποπτο) τραυματισμό του Κώστιγκα, να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα δυνατό σύνολο απέναντι στη θεωρητικά καλύτερη ομάδα των κίτρινων.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Καρατζότι
4. Μαυρίνιο (αποχώρησε, λόγω καιρού)
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill (ήρθε όταν αποφασίσθηκε να γίνει προπόνηση)
7. Λαζό
8. Χριστιάνο
9. Ανανταμ Παπανταμ (αποχώρησε, λόγω καιρού)
10. Μανουέλ (ήρθε όταν αποφασίσθηκε να γίνει προπόνηση)
11. Παλτετσανάκης
12. Χάτζι
13. Στόγιαν
14. Χατζηπαράς
15. Πάντελιτς
16. Μπίλιτς

Την Παρασκευή, 2-3-2012 υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχουμε φιλικό με την ομάδα των συναδέλφων του Δ.Σ. Βέροιας, στο γήπεδο του Σταυρού Ημαθίας, σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε προπόνηση.

2 σχόλια:

  1. Χαρά στο κουράγιο σας με τέτοιον αέρα χθες. (Ή παίζει και να έχετε πάρει φάρμακα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-3-2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 15:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή