Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα του 11ου φιλικού αγώνα για την περίοδο 2011-2012, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αραβησσού


Πολύ καλή εμφάνιση, παρά τις αρκετές απουσίες, πραγματοποίησε η ομάδα του «Δικαιόπολις» στον 11ο φιλικό της αγώνα για την περίοδο 2011-2012, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αραβησσού, που διεξήχθη την Τετάρτη, 22-2-2012, στο γήπεδο της Αραβησσού.Οι παίκτες του «Δικαιόπολις», αν και είχαν αντίπαλο μια ομάδα, που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α΄ Ερασιτεχνικής Πέλλας και είναι πρώτη στη βαθμολογία, με μόλις δύο ήττες και μια ισοπαλία σε είκοσι αγώνες, εντούτοις δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι και με σύστημα 4-4-2, μπήκαν από την αρχή του αγώνα δυνατά, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους και πετυχαίνοντας στο 10΄ το 0-1 έπειτα από ωραίο συνδυασμό και έξοχο πλασέ του Κώστιγκα, που αυτή τη φορά ξεκίνησε ως επιθετικός. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ που έβγαλε ο Σαολίν – Χριστιάνο, αποδεικνύοντας ότι οι προπονήσεις κουγκ φου, που πραγματοποίησε όλο αυτό το διάστημα που είχε χαθεί, ήταν ιδιαίτερα ευεργετικές. Το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 0-1, καθώς οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες εξουδετερώθηκαν εύκολα από τους δύο τερματοφύλακες. Στην ανάπαυλα ο ΠΑΟΚ Αραβησσού, πραγματοποίησε τρεις αλλαγές παικτών, που τον δυνάμωσαν αρκετά και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου σε κόρνερ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι κι έπειτα από μια αδράνεια της άμυνας, εύκολα με απλό πλασέ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, πέτυχε την ισοφάριση. Η συνέχεια ήταν δύσκολη για την ομάδα του «Δικαιόπολις», καθώς οι γηπεδούχοι, πίεσαν πάρα πολύ για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, με τους παίκτες της ομάδας μας ν’ αμύνονται μαζικά. Τελικά το 2-1 δεν άργησε να ‘ρθει και από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ Αραβησσού να προσπαθούν να πετύχουν κι άλλο γκολ, που θα τους εξασφάλιζε τη νίκη και την ομάδα του «Δικαιόπολις» να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, που οφείλεται και στην κούραση των παικτών της.
Πολύ καλή εμφάνιση απ’ όλους τους παίκτες, που αγωνίσθηκαν, ενώ ιδιαίτερα ελπιδοφόρες ήταν η απόδοση του giades, που έδειξε ότι διανύει περίοδο ιδιαίτερης φόρμας, με πολλές βοήθειες, πέρα από τον επιθετικό και στον ανασταλτικό τομέα (χαράς ευαγγέλια για τον Μανουέλ), καθώς και η απόδοση του Χριστιάνο, πού έδειξε ότι εφόσον είναι συγκεντρωμένος, μπορεί ν’ αντικαταστήσει επάξια τον γερο Τανάλια.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Μαυρίνιο
4. Κώστιγκα
5. Χριστιάνο
6. Ανανταμ Παπανταμ
7. Μανουέλ
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν
11. Χατζηπαράς
12. Πάντελιτς
13. Μπίλιτς

Για ν’ αποφύγουμε τυχόν εκρήξεις του giades και σχόλια του τύπου «είμαστε καφενείο», την Παρασκευή, θα γίνει προπόνηση, μόνο αν υπάρχει διάθεση και ικανοποιητικός αριθμός παικτών. Την Τετάρτη, 29-2-2012, τελευταία ημέρα της αποχής των δικηγόρων, θα πραγματοποιήσουμε φιλικό με την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Νέας Πέλλας και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει η κοπή της πίτας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα play off πρόκρισης στα τελικά για τις ομάδες της Αθήνας τελείωσαν, με τις ομάδες του Σόλωνα και του Δράκοντα, να έχουν πάρει τα δύο πρώτα εισιτήρια για την τελική φάση του 28ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων. Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταλούν προσκλήσεις από τους διοργανωτές στους υπόλοιπους συλλόγους, ώστε να δηλωθούν οι συμμετοχές και να γίνει η κλήρωση των ομίλων.

1 σχόλιο:

  1. Προπόνηση αύριο κατά μόνας. Αυτοί που έπαιξαν στο φιλικό έχουν ρεπό ή θα κάνουν χαλάρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή