Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα της 20ης προπόνησης της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» για την περίοδο 2011-12


Η πλύση εγκεφάλου των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης και Κινδυνολογίας, που έκαναν λόγο, τις τελευταίες ημέρες, για πολικές θερμοκρασίες, απέτρεψαν πολλούς παίκτες του «Δικαιόπολις», να παραβρεθούν στην 20η προπόνηση της ομάδας, για την περίοδο 2011-12, που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, 1-2-2012, στο γήπεδο του Μεσιανού. Έτσι, αν και στο γήπεδο επικρατούσε η ανεκτή θερμοκρασία των 4ο C, χωρίς μάλιστα να φυσά καθόλου αέρας (έχουμε κάνει προπόνηση με πολύ χειρότερες συνθήκες), εντούτοις φώναξαν παρών, μόλις πέντε παίκτες, οι οποίοι αφού ντύθηκαν, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, ακολούθησαν ένα πρόγραμμα με αρκετό τρέξιμο και πιο συγκεκριμένα: 12΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 8΄ τρέξιμο, 8 ανοίγματα των 50μ., διατατικές ασκήσεις, 12΄ κορόιδο και 30΄ οικογενειακό μονό.
Παρόντες ήταν:
1) Giades
2) Kill Bill
3) Paltetsanakis
4) Hatzi2goals
5) Stojan

Την Παρασκευή, 3-2-2012, μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί προπόνηση ποδοσφαίρου, λόγω της χιονόστρωσης που υπάρχει σε όλα τα διαθέσιμα γήπεδα.

3 σχόλια:

  1. Με τέτοια συμμετοχή παικτών, μας βλέπω φέτος πολύ χάλια!! Δεν θα συμπληρώνουμε ούτε ενδεκάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ τα ίδια βλέπω. Υπάρχουν που υπάρχουν απουσίες. Άρχισαν να μη πατάνε και στις προπονήσεις οι παίκτες... Μέχρι 5 Χ 5 μας βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΠΛΗΡΕΙΣ... 1) Ο ΓΙΑΝΤΕΣ, 2) ΠΑΛΤΕ, 3)ALL AROUND BΑΡΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΟΥΤ ΦΑΡΜΑΚΙ... ΣΤΟΓΙΑΝ, 4) ΧΑΤΖΗ, 5) ΚΙΛ ΜΠΙΛ.

    ΡΟΔΟΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή