Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα της 21ης προπόνησης της ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» για την περίοδο 2011-12


Με μεγάλη διάθεση επέστρεψαν στις προπονήσεις, την Τετάρτη, 15-2-2012, οι παίκτες της ομάδας του «Δικαιόπολις» μετά την αναγκαστική, λόγω του χιονιά, αποχή τους. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ λίγοι, καθώς πολλοί προτίμησαν για μια ακόμη φορά να παραμείνουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους. Καλά που ήρθαν και οι καλεσμένοι του giades και βγήκε ένα αξιοπρεπές διπλό έξι εναντίον έξι. Το πρόγραμμα της 21ης προπόνησης της ομάδας για την περίοδο 2011-2012, ελλείψει προπονητή, ήταν απρόβλεπτο και τυχαίο και καθώς ήταν προπόνηση προσαρμογής, περιλάμβανε μόνο 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις και οικογενειακό διπλό, στο οποίο ο giades παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα ανανεωμένος και με πολύ διάθεση, ενώ αντίθετα ο Παλτετσανάκης φάνηκε «πολύ πεσμένος». Για μια ακόμη φορά ο Μανουέλ, παρά την φοβερή ίωση που τον ταλαιπωρεί, παρέδωσε μαθήματα αυτοθυσίας κι έδωσε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του, καταρρέοντας στο τέλος και αφήνοντας την ομάδα του, μ’ ένα παίκτη λιγότερο.
Νέο πρόβλημα δημιουργήθηκε με την άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, οι ιθύνοντες της οποίας, πληροφορούνται από το ιστολόγιο μας, το γήπεδο που θα κάνουμε προπόνηση και πηγαίνουν αυτοί μισή ώρα πιο νωρίς. Έτσι παρόλο που η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, τελικά πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου ήταν, τηρουμένων των αναλογιών, σε πολύ καλή κατάσταση.
Δικαιολογημένα απόντες ήταν ο Αναντάμ Παπαντάμ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας και καθώς δεν πήγαινε στο σχολείο, υπέστη θλάση β΄ βαθμού, κατά τις μετακινήσεις του από το ένα Καφέ στο άλλο και ο Χριστιάνο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εκμάθηση Κουνγκ Φου, για να μπορεί ν’ αντιμετωπίζει τον ήλιο αποτελεσματικά.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Κώστιγκα
4. Kill Bill
5. Μανουέλ
6. Παλτετσανάκης
7. Χάτζι
8. Στόγιαν
9. Γκαγκάτσης
10. Πάντελιτς
11. Φιλοξενούμενος 1
12. Φιλοξενούμενος 2

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή 17-2-2012.

1 σχόλιο: