Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Για τον δρόμο θυσίας ή Σαν το παλιό καλό κρασί...

Μετά από την διάψευση, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης, όσων ειρωνεύονταν το φαρμακερό δεξί του πόδι, γνωστός ποδοσφαιριστής της ομάδος μας, συχνός αποδέκτης σχολίων σχετικά με την είσοδό του στη μέση ηλικία, ήρθε να βουλώσει στόματα για ακόμη μία φορά, αφήνοντας τον κατά πολύ νεώτερό του γιάντες να τον βλέπει με τα κιάλια την ώρα που αυτός τερμάτιζε. Πληροφορίες ότι μέχρι να τερματίσει ο γιάντες ο συγκεκριμένος γνωστός ποδοσφαιριστής είχε προλάβει να χτυπήσει και φραπεδάκι δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί, όπως και η πληροφορία ότι ο γιάντες είναι κλινήρης και δεν πήγε σήμερα γραφείο..Συγχαρητήρια, τέλος, στον Μιχάλη Ζαχαριάδη, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα..

4 σχόλια:

  1. Manuel. Το σχόλιο είναι εν μέρει αληθές...

    Να συγχαρώ κατ' αρχήν όσους συμμετείχαν και φέτος στο δρόμο Θυσίας, δείχνοντας σε μας τους υπόλοιπους έστω την απλή αξία της συμμετοχής σ' έναν τέτοιο αγώνα. Εύχομαι κατ' αρχήν στον Μιχάλη που φαίνεται να βρίσκεται σε καλή φόρμα (με βάση το χρόνο του) να μπορέσει φέτος να βοηθήσει και την ομάδα μια που πέρσι ο τραυματισμός του, του στέρησε πολλές παρουσίες και άφησε εμφανές κενό στη δεξιά μας πτέρυγα.

    Για τον Χάτζι, το σχόλιο είναι εν μέρη αληθές. Κατάφερε να κάνει έναν χρόνο κοντινό με την περσυνό, αλλά όχι όσο ο ίδιος θα ήθελε μια που ακολούθησε λάθος τακτική (καλά πληροφορημένη πηγή λέει ότι τα έδωσε όλα μέχρι το 10ο χλμ. και μετά αναγκάστηκε να κατεβάσει ρυθμό). Παρ' όλα αυτά πέρασε σαν σταματημένο ή καλύτερα άφησε πίσω του για τα καλά τον Giades, που του ρίχνει και κάμποσα χρονάκια... Κι αν δεν χτύπησε τελικά φραπεδάκια στον τερματισμό (γενικά δε πίνει φραπέ), το έκανε περισσότερο για να μη πικάρει τον συμπαίκτη του...

    Όσο για τον Giades, ναι έμεινε για τα καλά φέτος από δυνάμεις. Και το ότι κατάφερε να τερματίσει θα πρέπει να το θεωρήσουμε "άθλο"... Έχει όμως κι ελαφρυντικά.
    Α' Απροπόνητος σχετικά (έως καθόλου) και τέτοιας απόστασης αγώνα.
    Β΄ Παραπανίσια κιλά μια που όλο το καλοκαίρι κάνει επιδρομές σε ταβέρνες...
    Γ΄ Δεν σαραντάρησε ακόμη για να ωριμάσει...

    Έτσι ή αλλιώς πάντως θα πρέπει να τους συγχαρούμε γιατί τόλμησαν να συμμετάσχουν σ' έναν τέτοιο αγώνα.

    Υ.Γ. 1 Να μη ξεχάσω να δώσω συγχαρητήρια και στον Supi junior, για την επίσης πολύ καλή του παρουσία στον αγώνα.

    Υ.Γ. 2 Δείτε όλοι ζεστά το θέμα των φαρμάκων. Γνωστοποιήστε το σε φίλους και συγγενείς.

    Υ.Γ. 3 Τετάρτη βράδυ τελικά η πρώτη προπόνηση στον Πενταπλάτανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιώνω την παρουσία του Γιαδές σήμερα στο γραφείο του, καθώς εθεάθη στα γραφεία του συλλόγου (Κουγιουμτζίδη 3) κατά τις 12. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν το Γιαδές να σχολιάζει περί της συμμετοχής του στο δρόμο θυσίας: ''Αν ξαναπάω να μου τρυπήσετε τη μύτη. Κάτι ήξερε ο Μανουέλ που δεν πήγε. Πώς την πάτησα έτσι? Άσε που με προσπερνούσαν σε όλη τη διαδρομή άτομα με τα τριπλάσια χρόνια μου. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι και ο Παλτετσανάκης θα με περνούσε αν έτρεχε'', ενώ σε πρόταση που του έγινε για τρέξιμο σήμερα στον πλατανότοπο, απάντησε "Όταν πλέον ακούω για τρέξιμο...τρέχω μακριά".

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΣΟΥΠΙΑΔΗ, ΧΑΤΖΙ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΜΕΙΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ (177ος ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 254 ΔΡΟΜΕΩΝ).
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΝΟΥΕΛ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ. ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ;;;;
    ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!
    ΥΓ:ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΙ ΝΑ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΗ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ε;;;;) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!!!!!ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ Μανουέλ για τα καλά σου λόγια. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι και στη νέα εποχή θα έχεις σίγουρη θέση στην ενδεκάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή