Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Τα νέα της 2ης προπόνησης της περιόδου 2011-12


Με πολλή ζέστη (28o C) και με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η 2η προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, την Παρασκευή 23-9-2011. Ο ζεστός Σεπτεμβριανός ήλιος και η μεσημεριανή ώρα (3:45μμ) της προπόνησης ήταν οι αιτίες οι παίκτες, προεξάρχοντος του Παλτετσανάκη, να ενδιαφέρονται και να συζητούν περισσότερο για γαστρονομικά επιτεύγματα, παρά για ποδόσφαιρο!!!Παρόλαυτά εκτέλεσαν το πρόγραμμα, που περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 7΄ διατήρηση, 10 ανοίγματα 30 μ. και 40΄ οικογενειακό διπλό στο οποίο οι κόκκινοι, καίτοι έπαιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με έναν παίκτη λιγότερο, δίδαξαν ποδόσφαιρο στους σκληροτράχηλους λευκούς, κερδίζοντάς τους 4-2. Υποσχέσεις για μια εξαιρετική χρονιά έδωσε ο Καρατζόρτζεβιτς, που άλλαξε το ωράριο του από ολοήμερο σε κλασσικό, για να μπορεί να συμμετέχει στις προπονήσεις, ενώ οι γερόλυκοι της ομάδας, με την διάθεση και την απόδοσή τους, δείχνουν τον δρόμο στους νεότερους.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Μπάμπιτς
4. Καρατζόρτζεβιτς
5. Μαυρίνιο
6. Τανάλιας
7. Kill Bill
8. Χριστιάνο
9. Ανανταμ Παπανταμ
10. Μανουέλ
11. Παλτετσανάκης
12. Χάτζι
13. Στόγιαν
14. Γκαγκάτσης

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 28-9-2011, πιθανόν (εφόσον συνεχισθεί ο ζεστός καιρός) το απόγευμα στις 7:45μμ.

3 σχόλια:

  1. Μήπως μπερδεύτηκες για τη προπόνηση της Τετάρτης; Στις 3:30΄δεν είπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μεσημέρι δεν είναι ώρα για γυμναστική, αλλά για φαγητό και ξεκούραση. Δυστυχώς έχει καταντήσει η μεσημεριανή μπάλα από διασκέδαση αγγαρεία.
    Ίσως θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε η μια προπόνηση να είναι βραδινή ώρα, ας πούμε 20.00, ώστε να μπορούμε να κάνουμε και κάποιο ραντεβού στα γραφεία μας.
    Όταν προπονούμαστε μεσημέρι, όλη την υπόλοιπη ημέρα δεν είμαστε για τίποτα, πολλοί δε δεν πηγαίνουμε καν στο γραφείο.
    όσον αφορά στο κρύο του χειμώνα, με ζεστό ντύσιμο και μπόλικο τρέξιμο θα το αντέξουμε (θυμίζω τον περσινό αγώνα με 2 βαθμούς θερμοκρασία με τον Αριστοτέλη στο Μεσιανό).
    Ξεκινώ ανένδοτο για την καθιέρωση της μίας βραδινής προπόνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να μας απασχολήσει στην επόμενη προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή