Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τα νέα από τις εκλογές στο Δικαιόπολη


Μαζική συμμετοχή (με διαφόρους τρόπους) στις εκλογές του νεοσύστατου «Συλλόγου Αθλουμένων Δικηγόρων Γιαννιτσών και Φίλων – Δικαιόπολις». Έπειτα από μια υποδειγματική δημοκρατική διαδικασία, η κάλπη έβγαλε …. φυσικά Χατζηδιοίκηση και όχι μόνο! Συγκεκριμένα για το Δ.Σ. εκλέχθηκαν με τον ίδιο αριθμό ψήφων (!!!!), κατ’ αλφαβητική σειρά, οι: 1) Ιωάννης Δεσποτόπουλος, 2) Μιχάλης Κωστίκας, 3) Παναγιώτης Στόγιος, 4) Γεώργιος Χατζηγεωργίου και 5) Μιχαήλ Χατζημιχαηλίδης. Αναπληρωματικοί εκλέχτηκαν οι 1) Ιωάννης Κώστας και 2) Χρήστος Μωυσιάδης, οι οποίοι έχοντας εκ των προτέρων εκφράσει την επιθυμία να είναι αναπληρωματικοί δεν ψήφισαν τον εαυτό τους, κι έτσι πήραν μία ψήφο λιγότερη από τους άλλους. Για την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν, με τον ίδιο αριθμό ψήφων, κατ’ αλφαβητική σειρά, οι: 1) Σωτηρία Μαντζούδη, 2) Ιφιγένεια Ψωμά και 3) Ευαγγελία Παπαδημητρίου.
Εκτός των εκλογών, που ήταν και το μοναδικό θέμα της πρώτης Γενικής Συνέλευσης, συζητήθηκαν, εκτός ημερησίας διάταξης, προτάσεις για δράσεις του Δικαιόπολη, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών και το ΛΕΑΔΙΓ, στο άμεσο μέλλον μερικές από τις οποίες είναι: η συλλογή φαρμάκων, που δεν είναι απαραίτητα στους κατόχους τους (με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν έχουν λήξει) και η παράδοσή τους στους Γιατρούς του Κόσμου, η οργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας την χρονική περίοδο 3/10/2011 – 7/10/2011, η πραγματοποίηση εκδρομής με πεζοπορία στο Πάικο (συμπεριλαμβάνεται BBQ) στις 24 ή 25 Σεπτεμβρίου 2011 κλπ.

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι σε όλα τα μέλη του ΔΣ, τακτικά και αναπληρωματικά, καλή επιτυχία στο, εύχομαι απαιτητικό, έργο τους, αν και είναι σίγουρη, καθώς είναι η καλύτερη δυνατή ομάδα να τρέξει τα θέματα του Δικαιόπολις.
    Χαίρομαι ιδιαιτέρως για το αδιάβλητο της διαδικασίας, καθώς έμαθα ότι όλα έγιναν τυπικά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα..
    Συγχαρητήρια και πάλι και σιδεροφέφαλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή