Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Το πρόγραμμα της αποστολής της ομάδας του Δ.Σ. Γιαννιτσών για τον εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Ρεθύμνου

Με στόχο τη νίκη, υποδέχεται αύριο Παρασκευή, 9-5-2014 η ομάδα του Δ.Σ. Γιαννιτσών την αντίστοιχη του Δ.Σ. Ρεθύμνου για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου του 30ου Π.Π.Π.Δ.Σ. Αν και οι πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ελάχιστες, παρόλαυτά οι παίκτες των Γιαννιτσών θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς για να κλείσουν, με νίκη, μια σεζόν, που ενώ είχε τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες, δυστυχώς λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών, που έπληξαν το αξιόμαχο της ομάδας, δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη.
Μετά την προπόνηση της Τετάρτης βγήκε η ενδεκάδα (νίκης) και οι παίκτες που θ’ αγωνιστούν, θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν το πρόγραμμα που εκπόνησε η Διοίκηση της ομάδας και έχει ως εξής:

Παρασκευή 9-5-2014 ώρα 14.00 Μεσημεριανό (ελαφρύ)

Παρασκευή 9-5-2014 ώρα 15.00 Προετοιμασία σάκου (Ενδυμασία αποστολής η φόρμα της ομάδας και αγωνιστική στολή η κίτρινη φανέλα, με μαύρο σορτς και μαύρη κάλτσα, εσώρουχα, πετσέτες, παντόφλες κλπ).

Παρασκευή 9-5-2014 ώρα 16.15 Συγκέντρωση των παικτών στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.

Παρασκευή 9-5-2014 ώρα 17.30 Έναρξη αγώνα

Παρασκευή 9-5-2014 ώρα 20.00 Γεύμα φιλοξενίας σε γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου