Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Την Κυριακή, 1η Ιουνίου έβγαλε η κάλπη για το BBQ

Μετά από διαλογική συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και έπειτα από διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες, η κάλπη έβγαλε την Κυριακή, 1-6-2014, ως την καταλληλότερη ημέρα για την διεξαγωγή του 5ου Θερινού BBQ του Δικαιόπολι. Ο τόπος και το πρόγραμμα είναι λίγο πολύ γνωστά, με τον Τανάλια να ξυπνάει από τις 7:00π.μ. και να παίρνει μαζί του στον χώρο εκκίνησης ορειβατών του ΕΟΣ Γιαννιτσών (Ελευθεροχώρι), όποιον «άτυχο» έχει ανοιχτό το κινητό του, για να πιούν τον πρωινό καφέ τους με θέα τον κάμπο της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ μετά τις 11:30-12:00 θ’ αρχίσει η μαζική προσέλευση των υπόλοιπων συμμετεχόντων, με πιθανή ώρα λήξης στις 8:00 μμ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του Δικαιόπολι.
Το κόστος συμμετοχής θα κρατηθεί και φέτος στα 10€/άτομο και θα δοθεί για την αγορά κρεάτων, πιτών, αλοιφών, ποτών, πάγου και πλαστικών/χαρτικών. Ευπρόσδεκτη είναι η εθελοντική προσφορά φρέσκων σαλατικών απ’ όσους διαθέτουν κήπο.
Για την καλύτερη οργάνωση και τον προγραμματισμό των προμηθειών, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, να το δηλώσουν στην υπάλληλο του Συλλόγου, κ. Στεργιοπούλου μέχρι την Παρασκευή, 30-5-2014, καταβάλλοντας ταυτόχρονα και το ποσό (10€) της συμμετοχής τους.

1 σχόλιο:

  1. Παρατηρητής φωτογραφίας29 Μαΐου 2014 στις 7:06 μ.μ.

    Με πίτσα ψηφίσατε για το BBQ; Καμιά μπριζόλα έπρεπε να ρίξετε στην κάλπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή