Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το 7ο Πανελλήνιο Δικηγορικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης πλησιάζει

Μεγαλώνει σε συμμετοχές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων κι έτσι στο 7ο Π.Π.Κ.Δ.Σ. που θα διεξαχθεί στον Πειραιά από 9 έως 13 Ιουλίου 2014, με το πέρας της προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχής και για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, έχουν δηλώσει ότι θα συμμετέχουν 18 ομάδες!! Λόγω του γεγονότος ότι η τελική φάση φέτος θα διεξαχθεί με το σύστημα των ομίλων και όχι με αγώνες νοκ άουτ και λόγω του περιορισμένου χρόνου και της αδυναμίας να ολοκληρωθεί η τελική φάση σε τουρνουά 5 ημερών με περισσότερες από 16 ομάδες, για πρώτη φορά στα επτά χρόνια του θεσμού θα υπάρξει και προκριματική φάση. Έτσι σύμφωνα και με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, οι 14 από τις συμμετέχουσες ομάδες, που έχουν ήδη λάβει μέρος στο παρελθόν στο πρωτάθλημα, θα περάσουν απευθείας στην τελική φάση και οι υπόλοιπες 4 πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες θα χρειαστεί να δώσουν προκριματικούς αγώνες για να προκύψουν οι άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την τελική φάση.

Οι πρώτες 14 ομάδες είναι:

1. «Αριστοτέλης» - Δ.Σ. Θεσσαλονίκης
2. Δ.Σ. Αθήνας
3. Δ.Σ. Ηρακλείου
4. Δ.Σ. Ρόδου
5. Δ.Σ. Πειραιά
6. Δ.Σ. Λεμεσού
7. Δ.Σ. Χαλκιδικής
8. Δ.Σ. Σερρών
9. Δ.Σ. Λάρνακας- Αμμοχώστου
10. Δ.Σ. Λευκωσίας
11. «Δικαιόπολις» - Δ.Σ. Γιαννιτσών
12. «Θέμις» – Δ.Σ. Θεσσαλονίκης
13. Δ.Σ. Χανίων
14. Δ.Σ. Βέροιας

Οι υπόλοιπες 4 πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες

1. Δ.Σ. Πατρών
2. Δ.Σ. Αιγίου
3. «Νόμος» - Δ.Σ. Θεσσαλονίκης
4. «Παλαίμων» - Δ.Σ. Κορίνθου

Στην τελική φάση, όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, θα σχηματιστούν 4 όμιλοι των 4 ομάδων έπειτα από κλήρωση. Οι ομάδες για την διεξαγωγή της κλήρωσης και την δικαιότερη κατανομή τους στους ομίλους έχουν, ήδη, τοποθετηθεί σε υποομίλους δυναμικότητας, που καταρτίστηκαν σύμφωνα με την περυσινή τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Έτσι κάθε όμιλος της τελικής φάσης θα απαρτίζεται από μία ομάδα των κάτωθι υποομίλων:


Α Υποόμιλος

Αριστοτέλης
Αθήνα
Λεμεσός
Σέρρες

Β Υποόμιλος

Θέμις
Ρόδος
Βέροια
Χαλκιδική

Γ Υποόμιλος

Ηράκλειο
Γιαννιτσά
Πειραιάς
Λευκωσία

Δ Υποόμιλος

Λάρνακα-Αμμοχ.
Χανιά
Νικητής Προκρ.
Νικητής Προκρ.



Τις 3 πρώτες ημέρες του τουρνουά (Τετάρτη 9/7, Πέμπτη 10/7 και Παρασκευή 11/7) θα διεξαχθούν οι αγωνιστικές των ομίλων (3 αγώνες κάθε ομάδα). Βάσει των αποτελεσμάτων θα γίνει η κατάταξη σε κάθε όμιλο. Οι 4 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα περάσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 12/7. Οι υπόλοιπες ομάδες, σύμφωνα πάντα με την κατάταξη των ομίλων θα δώσουν την ίδια ημέρα (Σάββατο 12/7) έναν αγώνα κατάταξης (οι 2οι των ομίλων για τις θέσεις 5-6 και 7-8, οι 3οι για τις θέσεις 9-10 και 11-12 και 4οι για τις θέσεις 13-14 και 15-16). Την τελευταία ημέρα του τουρνουά (Κυριακή 13/7) θα διεξαχθεί ο μικρός και μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Όλοι οι αγώνες, κατά πάσα πιθανότητα, θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση πρέπει εως την 12/5/2014 να αποστείλουν ηλεκτρονικά, σύμφωνα με το αρχείο που σας στέλνουμε, κατάσταση με τα μέλη της ομάδας τους.

Η κλήρωση των ομίλων και ο καταρτισμός του προγράμματος των αγώνων της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, δηλαδή μετά την 20η Ιουνίου.

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ / «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»21 Μαΐου 2014 στις 10:26 π.μ.

    ΠΡΟΣ

    ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
    ΤΟΥ 7ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

    ΔΗΛΩΣΗ

    ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ / «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»


    Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, είμαστε ένας μικρός σε αριθμό μελών Σύλλογος, με μεγάλη όμως αθλητική παράδοση, καθώς συμμετέχουμε κάθε χρόνο στα πανελλήνια πρωταθλήματα Δικηγορικών Συλλόγων σε καλαθόσφαιρα και ποδόσφαιρο, με τους παίκτες όμως που απαρτίζουν τις δύο ομάδες στα δύο αθλήματα, να είναι σχεδόν οι ίδιοι.
    Αν και με χαρά φέτος δηλώσαμε συμμετοχή στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα διοργανωθεί από τον Δ.Σ. Πειραιά, δυστυχώς κατά την συμμετοχή μας στο δικηγορικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, είχαμε «επιδημία» σοβαρών τραυματισμών, που αποδεκάτισαν την ομάδα μας και αν και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει αρκετός χρόνος, το πιο πιθανό είναι ότι, λόγω της σοβαρότητας των τραυματισμών, δεν θα είναι δυνατή η συγκρότηση ομάδας. Για να μην δημιουργήσουμε λοιπόν πρόβλημα σ’ εσάς κατά τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, ενημερώνοντάς σας την τελευταία στιγμή για την αδυναμία συμμετοχής μας, σας δηλώνουμε από τώρα ότι αδυνατούμε να συμμετέχουμε, ευχόμενοι να έχετε κάθε οργανωτική επιτυχία και να οδηγήσετε το θεσμό ακόμη πιο ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή