Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Τα νέα από την 21η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Με μειωμένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 3-1-2020, η πρώτη προπόνηση της United για τη νέα δεκαετία, καθώς πέρα από τις δεδομένες αναγκαστικές απουσίες, αρκετοί παίκτες έπεσαν θύματα ισχυρών παντοφλοκαταιγίδων και προκειμένου να προστατευτούν αναγκάστηκαν να παραμείνουν στην οικία τους.
Έτσι με ομάδα μπάσκετ έμοιαζαν οι πέντε ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών στο γήπεδο του Λιποχωρίου. Ο κόουτς όπως είχε υποσχεθεί, ετοίμασε ελαφρύ πρόγραμμα, υπολογίζοντας όμως να το μοιράσει στους 10-12 παίκτες που συνήθως συμμετέχουν. Λόγω όμως της μικρής συμμετοχής αυτό μοιράσθηκε στους ελάχιστους παρόντες με αποτέλεσμα να προκύψει βαρύ.
Η εφευρετικότητα του κόουτς χτύπησε ταβάνι αφού για πρώτη φορά επιστράτευσε μέχρι και τις καρέκλες των αποδυτηρίων βάζοντας τους παίκτες να κάνουν αμέτρητα σηκω-κατσε. Στο αποκορύφωμα τις χρησιμοποίησε και ως εστίες, με αποτέλεσμα το φτωχό 1-0 υπέρ των παρδαλών.

Υ. Γ. Οι προσελθοντες παίκτες, υπακούοντας στην εντολή του αρχηγού Hatzi, αρχικά αρκέστηκαν στην υπόσχεση του κόουτς για κέρασμα-σοκολατιτσα. Μόλις όμως διαπίστωσαν την απουσία του μόνιμου τυχερού Stafids, έσπευσαν στο πλησιέστερο ζαχαροπλαστείο και προμηθεύθηκαν βασιλόπιτα, πλην όμως αποδείχθηκε μουφα, αφού δεν είχε φλουρί... Καλή χρονιά σε όλους!!!

Παρόντες ήταν

1) Necterinho
2) Manuel
3) Pate sr (υπεύθυνος ρεπορτάζ)
4) Pepe
5) Savicevic
6) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου