Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Τα νέα από την 22η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Το είπε και το έκανε η Διοίκηση της United κι έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ενισχύοντας την ομάδα με παίκτη από το πάνω ράφι με πολλές συμμετοχές σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό και συμμετείχε σε τελικούς της διοργάνωσης.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα την Τετάρτη, 8-1-2019 πάτησε το χορτάρι του Lipochori Sports Arena και προπονήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του, κάνοντας τον Coach CC να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Μάλιστα ήταν τέτοια η χαρά του, που ενώ υποσχέθηκε (για μια ακόμη φορά) χαλαρή προπόνηση τελικά έβαλε τους παίκτες του να τρέχουν σαν τρελοί για να μην έχουν κουράγιο να μιλάνε και δώσουν άσχημη εντύπωση στο νέο τους συμπαίκτη. Στο οικογενειακό διπλό έπειτα από διάφορες δοκιμές σχηματισμού ομάδων, βρέθηκε τελικά η ισορροπία και το παιχνίδι έληξε ισοπαλία!!!

Αγωνιστικά και μη

Περίχαρής για την ένταξή του στη United ήταν ο νέος παίκτης, ενώ δεν σταμάτησε να υπογράφει και αυτόγραφα στις χαρτοπετσέτες της εορταστικής πίτας του Giades.


Έμφαση στον αριθμό τέσσερα έδωσε ο Giades στο πρόγραμμα διατάσεων και ενδυνάμωσης που παρουσίασε, με ασκήσεις για τον τετρακέφαλο, των τεσσάρων επαναλήψεων σε τέσσερα σετ κ.ο.κ., ενώ δεν παρέλειψε να φέρει και το σκουφί, που φορούσε στις αγροτικές εργασίες των περασμένων ετών στην ελληνική ύπαιθρο!!!
Παρόντες ήταν

1) Mario
2) Giades
3) Kontakov
4) Martos
5) Ntovas
6) Nectarinho
7) Manuel
8) Pate sr
9) Pate jr
10) PePe
11) Hatzi
12) Savicevic
13) Coach CC
14) Kostiga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου