Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Τα νέα από τον 1ο επίσημο (εκτός έδρας) αγώνα της ομάδας των Δικηγόρων Πέλλας, για την περίοδο 2019-20, με αντίπαλο την ομάδα του Δ.Σ. Βόλου

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων η Pellalaw United το Σάββατο, 25-1-2020 στις εγκαταστάσεις του Olimpico Αγίας Άννας Βόλου. Με απουσίες της τελευταίας στιγμής των Pepe και Tsobic, με τους Giades και Martos να μην προπονούνται το τελευταίο δεκαήμερο, λόγω ιώσεων, που τους ταλαιπωρούν και με τους νεομεταγραφέντες Dovas και Kaliani, να μην έχουν γνωρίσει καλά καλά ακόμη τους συμπαίκτες τους, η ομάδα της Πέλλας φάνηκε να μην επηρεάζεται και στάθηκε αρκετά καλά σε ολόκληρο το παιχνίδι της πρεμιέρας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται στο 12΄ το δώρο-ανακάλυψη στημένο (φάουλ επειδή ο Kontakov δεν απείχε τουλάχιστον δύο μέτρα από τον παίκτη του Βόλου που εκτελούσε το πλάγιο άουτ!!!!) που τους προσέφερε ο άρχοντας του αγώνα από την δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής του Stafids και να ανοίγουν το σκορ, καθώς οι παίκτες της United δεν κατάφεραν να απομακρύνουν σωστά την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν για την ισοφάριση, ενώ οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν κλείνοντας καλύτερα την άμυνά τους. Έτσι κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα του Βόλου σε μια αντεπίθεση βρήκε και δεύτερο γκολ με τον ίδιο παίκτη, που ήταν και ο καλύτερος της ομάδας του. Παρά το 2-0 η United συνέχιζε να πιέζει, έχασε ευκαιρίες με τους Dovas και Giades, αλλά έγινε πιο ευάλωτη στις αντεπιθέσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν δύο δοκάρια και να πετυχαίνουν και τρίτο γκολ. Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι έπειτα από χέρι αμυντικού και με εύστοχη εκτέλεση από τον Dovas μείωσε σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αγωνιστικά και μη

Παρά το 3-1 η United έδειξε καλά στοιχεία, δεν παράτησε το παιχνίδι σε κανένα σημείο του, αλλά πλήρωσε αφενός μεν τον εκνευρισμό που προκάλεσε στους παίκτες της η εμφανώς μεροληπτική διαιτησία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αφετέρου δε την έλλειψη ομοιογένειας που έφερε η προσθήκη των νέων παικτών, των οποίων η ποιότητα όμως, ιδίως του Dovas ήταν εμφανής και δείχνει ότι θα προσφέρει πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Ένα βήμα πριν από την επιστροφή του σε επίσημους αγώνες της ομάδας βρέθηκε ο Pate jr, αλλά τελικά δεν τόλμησε να περάσει την πλάγια γραμμή του αγωνιστικού χώρου και να οδηγήσει τη United στην ολική ανατροπή.

Αίσθηση προκάλεσε από την μιά η αλλαγή του Kontakov (αγαπημένου παιδιού του Coach CC) στο ημίχρονο και από την άλλη η παραμονή του Giovanni σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα!!!

Τα εξ αμάξης άκουσαν ο διαιτητής και ο δεύτερος βοηθός για τις υποδείξεις τους, ενώ αντίθετα η εντυπωσιακή πρώτη βοηθός διαιτητή, αν και υπέδειξε κόρνερ χωρίς να βγει η μπάλα ποτέ, δεν άκουσε ούτε κιχ!!!

Το τρίτο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε στο «Μεζεκλίκι» με τσίπουρα και νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες.




Παρόντες ήταν

1) Mario
2) Giades
3) Kaliani (μπήκε στο β΄ ημίχρονο)
4) Kontakov (βγήκε στο β΄ ημίχρονο)
5) Martos (βγήκε στο β΄ ημίχρονο)
6) Milcic (δεν αγωνίστηκε)
7) Ignasievic (δεν αγωνίστηκε)
8) Dovas
9) Giovanni
10) Nectarinho
11) Manuel
12) Pate sr (δεν αγωνίστηκε)
13) Pate jr (δεν αγωνίστηκε)
14) Stam (μπήκε στο β΄ ημίχρονο)
15) Stafids
16) Hatzi
17) Savicevic
18) Coach CC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου