Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα από την 20η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Η νέα αναβολή του φιλικού αγώνα με τους Βετεράνους του Εδεσσαϊκού, ο οποίος μετατέθηκε για τη Δεύτερα 23-12-2019 και η επάνοδος του Stafids στις προπονήσεις της United ανάγκασε τον Coach CC να αφιερώσει μεγάλο μέρος του προγράμματος της προπόνησης στα «τελειώματα», με τους παίκτες, παραδόξως, να είναι αρκετά εύστοχοι, αφού τα περισσότερα σουτ βρήκαν εστία. Θύμα όμως της άσκησης έπεσε ο Manos, ο οποίος αν και μετά το κουτί με τα μελομακάρονα που έφερε, φαινόταν να έχει καπαρώσει θέση στην ενδεκάδα, τελικά υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημίας και θα ξεκινήσει θεραπεία με βιοκίνη. Στο οικογενειακό διπλό αγωνίσθηκαν οι φίλοι του Pate sr με τους φίλους του Paplau, με τον τελευταίο να έχει ιδιαίτερη έμπνευση όταν σχημάτιζε την ομάδα του, λόγω της αλκοόλης που κατανάλωσε πριν από την προπόνηση. Έτσι η ομάδα του αν και φάνηκε να υπολείπεται σε ατομική ποιότητα παικτών, εντούτοις αγωνιζόμενη άριστα από τακτικής απόψεως, επικράτησε πολύ εύκολα με σκορ 3-0 της ομάδας του Pate sr.

Αγωνιστικά και μη

Έκπληξη προκάλεσε σε όλους ότι ο Paplau, κατά τον σχηματισμό της ομάδας του, είχε ως πρώτη επιλογή του τον Nektarinho, με τον σκληροτράχηλο όμως αμυντικό να τον δικαιώνει απόλυτα αφού δεν άφησε να τον περάσει ούτε κουνούπι κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε και ο Kontakov, ο οποίος πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε, για πρώτη φορά τακτικά ήταν σχεδόν άριστος και κράτησε τη θέση του, αναγκάζοντας τον Coach CC να του πλέξει διακριτικά το εγκώμιο, κάνοντας όμως ταυτόχρονα και κριτική για την απόδοσή του στα επίσημα παιχνίδια.

Παρόντες ήταν

1) Mario
2) Manos
3) Kontakov
4) Nectarinho
5) Paplau
6) Pate sr
7) Pate jr
8) PePe
9) Stafids
10) Hatzi
11) Savicevic
12) Coach CC
13) Georgiev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου