Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Τα νέα από την 18η προπόνηση της Pellalaw United για την περίοδο 2019-20

Όρεξη για παιχνίδια είχε την Παρασκευή, 13-12-2019 ο Coach CC και το πρόγραμμα προπόνησης που εκπόνησε είχε μεν αρκετή ένταση, αλλά οι παίκτες την έδιναν μέσα από παιχνίδια ανταγωνισμού, χωρίς να το καταλαβαίνουν. Έτσι ξεκίνησαν με τρίλιζα, μετά έπαιξαν ποδόσφαιρο δύο εναντίον δύο, το γύρισαν στο χαντμπολ και κατέληξαν στο παραδοσιακό οικογενειακό διπλό, όπου οι δύο ομάδες βρήκαν έναν Savicevic εκεί που τον άφησαν την προηγούμενη Παρασκευή, να σκοράρει με πόδια (και με τα δύο) και με …χέρια και να βοηθάει τα μέγιστα τους «κόκκινους» που γενικά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, να πάρουν ακόμη μία νίκη με σκορ 3-0.

Αγωνιστικά και μη

Την καθιερωμένη φωτογραφία της έβγαλε η νικήτρια ομάδα, στην οποία παρεισεφρησαν και οι καλύτεροι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, δίνοντας με την αξία τους μεγαλύτερη δόξα στην επιτυχία των νικητών!!

Την παράσταση μετά την προπόνηση έκλεψαν τα γλυκίσματα με γέμιση σοκολάτας ή κρέμας και φρουτώδη γεύση, που έφερε ο Coach CC ως έπαθλο για το νικητή.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τη Δευτέρα, 16-12-2019 η πιθανή επιστροφή του Giovanni στους αγωνιστικούς χώρους και στη φυσική του θέση κάτω από τα γκολπόστ της United κόντρα στην ομάδα των βετεράνων του Εδεσσαϊκού.

Παρόντες ήταν

1) Mario
2) Giades
3) Manos
4) Kontakov
5) Nectarinho
6) Manuel
7) Paplau
8) PePe
9) Tsobic
10) Hatzi (ατομικό πρόγραμμα)
11) Savicevic
12) Coach CC
13) Zidanis
14) Georgiev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου